Livrare 15 lei în România

Adaptor Tip Mini-Drujba/Ferastrau, Portabil

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Adaptor Tip Mini-Drujba/Ferastrau, Portabil

Principalele caracteristici ale adaptorului mini-drujba pentru bormașină includ:

  1. Putere și viteză: Cu ajutorul acestui adaptor, bormașina dvs. devine instantaneu o unealtă de tăiere extrem de puternică, cu o viteză reglabilă care vă permite să adaptați cu ușurință viteza de tăiere la nevoile dvs. specifice.
  2. Design compact și portabil: Adaptorul mini-drujba este ușor de manevrat și poate fi transportat cu ușurință la locul de lucru. Dimensiunile reduse îl fac ideal pentru proiectele de tăiere la domiciliu sau pe teren.
  3. Siguranță: Produsul este echipat cu caracteristici de siguranță, cum ar fi protecție împotriva suprasarcinii și oprire rapidă în caz de urgență, pentru a vă proteja în timpul utilizării.
  4. Durabilitate și performanță: Construit din materiale de înaltă calitate, acest adaptor este proiectat pentru a rezista utilizării îndelungate și pentru a oferi performanțe constante în timp.
  5. Versatilitate: Adaptorul poate fi utilizat pentru o varietate de aplicații, cum ar fi tăierea lemnului, tăierea de tufe sau crengi, și chiar pentru proiecte de construcții mai mici.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×