Livrare 15 lei în România

Aparat de Coafat Multi-Styler, Multifunctional 5in1, Indreptare, Ondulare, Uscare, Roz

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Aparat de Coafat Multi-Styler, Multifunctional 5in1, Indreptare, Ondulare, Uscare, Roz

Setări de căldură:
0: oprit
Nivelul 1: temperatură moderată pentru uscare blândă și coafare
Nivelul 2: Temperatură ridicată pentru uscare și coafare rapidă
Nivelul 3: Temperatura cea mai ridicată pentru uscare și coafare rapidă
1. Tensiune: AC 100V-110V cu mufa SUA, 220V-240V cu mufa EU AU UK, 50/60Hz
2. Perie interschimbabila cu aer cald 4 in 1
3. Putere puternică și zgomot redus, ușor de blocat în stilul dvs. uscare rapidă.

Aparatul de coafat 5 in 1 este un dispozitiv performant pentru îngrijirea părului, ideal pentru utilizare acasă. Dispozitivul este echipat cu cinci capete de coafare detasabile, care oferă multiple funcții, cum ar fi uscarea, indreptarea, ondularea, crearea de volum și coafarea părului.

Aparatul este perfect pentru toate tipurile de par, indiferent de lungime sau textura. De asemenea, aparatul este prevăzut cu un regulator cu trei trepte, cu ajutorul căruia puteți ajusta cu ușurință temperatura și viteza de circulație a aerului.

Un aspect important al acestui aparat este tehnologia sa inovatoare cu aer cald, care permite coafarea părului fără a expune firul la temperaturi ridicate, astfel protejându-l împotriva deteriorării.

Utilizează fenomenul aerodinamic Coanda, care curbează fluxul de aer și atrage părul în jurul ondulatorului, pentru a obține bucle și onduleuri voluminoase și naturale. În plus, aparatul este ușor de manevrat și confortabil de utilizat, iar cablul rotativ la 360 de grade permite o manevrare ușoară și fără încurcături.

Setul include un aparat de bază, o perie, o perie rotundă pentru volum, o duză pentru uscare și două ondulatoare. Toate accesoriile sunt ușor de schimbat, astfel încât să puteți crea coafuri diferite cu ușurință.

Air Wrap Dryson Professional are o putere de 1000 W și este fabricat din materiale de înaltă calitate, cum ar fi ceramica, ABS și aliaj de aluminiu. Aparatul are o greutate de 800 de grame și este disponibil în culoarea gri-roz.

 

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×