Livrare 15 lei în România

BabyStar Patura Magica, Luminoasa, Straluceste in Intuneric, Pufoasa

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

BabyStar Patura Magica, Luminoasa, Straluceste in Intuneric, Pufoasa

PĂTURĂ CALDĂ SUPER MOALE: Super moale pentru o culcare confortabilă, această pătură drăgălașă nu numai că te ține călduros, dar strălucește și în întuneric! Așezați-vă sub o pătură de stele strălucitoare și faceți ora de culcare magică!

MULTIFUNCȚIUNE: Pătura este ideală pentru a fi folosită pe canapea și pat. Lumina de la pătură va face copilul să adoarmă mai ușor și mai fericit. O poți lua și în aer liber sau într-o mașină, potrivită pentru camping sau călătorii. Pătura emite o lumină frumoasă noaptea, tot ce aveți nevoie este să o aveți la lumina zilei în timpul zilei și începe să strălucească noaptea

CADOU PERFECT: Păturile pot aduce nu numai căldură, ci și distracție. Designul strălucitor în întuneric vă va surprinde copiii, rudele, prietenii, soția sau iubita. Pătura este foarte potrivită pentru a le oferi cadou unic în ziua de Crăciun, ziua de naștere, Anul Nou, Ziua Recunoștinței, Aniversarea și Ziua Îndrăgostiților.

MATERIAL: Pătura noastră este fabricată 100% din fibră de poliester de înaltă calitate pentru utilizare durabilă. Super moale și confortabil.  Nu se decoloreaza! Perfectă pentru copii și persoane cu piele sensibilă.

Specificații:
  • Fabricat din poliester de înaltă calitate
  • Produsul nu are nevoie de baterii!
  • Întreținere – Spălați ușor pătura în apă rece sau caldă sub 30 ° C.
  • Pachetul conține: 1x pătură magică 150x 100cm

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×