Livrare 15 lei în România

Casti Wireless, Joyroom JR-DB1, Ear Buds, BT 5.3, 290mAh, Negru/Violet

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Casti Wireless, Joyroom JR-DB1, Ear Buds, BT 5.3, 290mAh, Negru/Violet

Căștile combină confortul, stilul și performanța pentru a vă oferi o experiență audio de excepție, potrivită pentru orice activitate, de la antrenamente intense până la relaxare și divertisment.

Design Ergonomic și Confortabil: Căștile sunt ergonomice și se potrivesc perfect urechii, oferind un confort maxim în timpul purtării indelungate.

Baterie: Carcasa de încărcare compactă și portabilă este echipată cu o baterie de 290mAh, iar căștile au o capacitate de 50mAh, oferind o autonomie de până la 8 ore de ascultare și 6 ore de convorbire telefonică.

Bluetooth V5.3: Cu tehnologia Bluetooth V5.3, căștile oferă o conectivitate rapidă și stabilă cu dispozitivele compatibile, asigurând o experiență fără întârzieri și fără întreruperi.

Tehnologie Ultra-fast charge: Carcasa de alimetare a căștilor se încarcă într-un timp foarte scurt.

Noise reduction: Funcția de reducere a zgomotului în căști vă oferă posibilitatea de a vă concentra pe sunetul preferat, eliminând zgomotele de fundal și oferindu-vă o experiență auditivă mai clară.

Funcția TWS (True Wireless Stereo): Tehnologia TWS sincronizează perfect căștile stânga și dreapta pentru a oferi un sunet stereo de înaltă calitate și o experiență audio excelentă.

Rază de transmisie de 10m: Cu o rază de transmisie de 10 metri, veți avea libertatea de a vă deplasa de lângă telefon, fără a pierde calitatea sunetului.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×