Livrare 15 lei în România

Casti Wireless Stabile, Joyroom JR-0E2, BT 5.3, 600mAh, Conductie Osoasa, Portocaliu/Albastru

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Casti Wireless Stabile, Joyroom JR-0E2, BT 5.3, 600mAh, Portocaliu/Albastru

Căștile cu conducție osoasă folosesc oasele craniului ca un conductor al undelor sonore. Acestea se propagă sub formă de vibrații și ajung direct la urechea internă. Căștile nu sunt introduse în canalul auditiv, ci sunt plasate lângă pavilionul urechii, permițând purtătorului să audă atât muzica, cât și sunetele ambientale – ceea ce sporește siguranța în timpul utilizării dispozitivului, de exemplu în timpul sportului. Joyroom Openfree JR-OE2 este o cască cu design ergonomic, care dispune de difuzoare foarte mari, de 16,2 mm, cu distribuție direcțională a sunetului pentru a vă proteja intimitatea. Căștile dispun de microfoane duble cu anulare a zgomotului ENC și butoane intuitive pentru a vă face experiența cât mai confortabilă. În plus, căștile sunt livrate cu o carcasă de 600 mAh cu suficientă energie pentru a încărca căștile până la două încărcări complete, iar rezistența lor la apă de nivel IPX5 asigură că sunt ideale pentru alergare sau pentru antrenamentele la sală.

Capacitatea bateriei și durata de funcționare

Ambele căști sunt echipate cu baterii reîncărcabile de 12 mAh care le permit să asculte muzică timp de aproximativ 10 ore și să vorbească timp de 5 ore cu volumul setat la 70%. Căștile pot petrece 120 de ore în modul standby. Atunci când trebuie reîncărcate, căștile se introduc în carcasă, a cărei baterie are o capacitate de 600mAh – aceasta este suficientă pentru două încărcări complete ale căștilor. Timpul de încărcare atât pentru căști, cât și pentru carcasă, este de 1,5 ore, iar tipul de fișă acceptat este USB-C.

Conversații fără distorsiuni

Microfoanele duble cu anulare a zgomotului ambiental ENC și releu de voce direcțional DT4.0, căștile Joyroom Openfree JR-OE2 oferă o calitate excelentă a sunetului, astfel încât să puteți vorbi confortabil în orice moment.

Versiunea Bluetooth 5.3
Rezistent la apă IPX5
Difuzor φ16.2mm
Interval de funcționare 10m
Interval de răspuns în frecvență 20Hz-20KHz
Timp de ascultare a muzicii 10h
Timp de vorbire 5h
Timp de așteptare 120h
Capacitatea bateriei telefonului 120mAh
Capacitatea carcasei 600mAh (aprox. 2 cicluri de încărcare)
Timp de încărcare aprox. 1,5h
Port USB USB-C
Puterea de intrare pentru încărcare a carcasei 5V-1A
Material silicon ABS
Greutate 12 g (un singur telefon), 60 g (carcasă)
Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×