Livrare 15 lei în România

Ciocan Multifunctional, 14in1, Accesoriu de Supravietuire

5.00 (3 Reviews)
🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Ciocan Multifunctional, 14in1, Accesoriu de Supravietuire

Cadou pentru bărbați – Încă eziți ce cadou să-i oferi tatălui/soțului/iubitului? Fie că îi place campingul, drumețiile, bushcraftul, picnicul, pescuitul, alpinismul și alte sporturi în aer liber, fie că îi place să lucreze, să repare mobilier, ciocanul multifuncțional este cu siguranță cadoul perfect. Perfect pentru un supraviețuitor pe care să îl adauge la colecția sa. Fie că este vorba de cadouri pentru Ziua Tatălui, Ziua Tatălui, Ziua Nașterii, Aniversarea sau Ziua Îndrăgostiților, acest cadou ideal va aduce bucurie persoanei căreia i-l oferi.

Ciocan de camping compact și versati- Acesta este un instrument de păstrat cu orice kit de camping sau de supraviețuire. Include ciocan, gheare pentru cuie, cheie, clește de prindere plat, clește de prindere pentru țevi, clește obișnuit, tăietor de sârmă, cuțit, cuțit zimțat, Șurubelnițe cu cap plat, șur, chei hexagonale de diferite dimensiuni, deschizător de sticle, deschizător de conserve. Vine cu o husă de nailon pentru a-l depozita.

Unelte de supraviețuire pentru sarcini grele – Ciocanul multifuncțional cu construcție robustă, ergonomică și ușoară din oțel inoxidabil este un plus obligatoriu pentru echipamentul de camping al oricui. Mic instrument la îndemână de avut. Acest ciocan multiplu vă poate ajuta să bateți, să tăiați, să strângeți, să reparați lucrurile ușor și eficient. Grozav de păstrat în caz de urgență.

Recenziile sunt verificate pentru autenticitate
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×