Livrare 15 lei în România

Coș StainlessPro™️ Pliabil, Potrivit pentru Prajire/Strecuratoare, Utilizare Multipla

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Coș StainlessPro™️ Pliabil, Potrivit pentru Prajire/Strecuratoare, Utilizare Multipla

Cosul Magic Pliabil este un instrument versatil și practic pentru bucătăria ta. Conceput pentru a satisface nevoile multiple ale gospodinelor moderne, acest produs inovator combină funcționalitatea și comoditatea într-un mod ingenios.

Cu un design pliabil și compact, acest cos poate fi ușor depozitat în spații mici și poate fi extins la dimensiuni generoase atunci când este necesar. Este construit din materiale de înaltă calitate, rezistente la căldură și durabile, asigurându-se că este potrivit pentru utilizare îndelungată în bucătărie.

Cosul Magic Pliabil este ideal pentru prăjire și strecurat, fiind perfect pentru pregătirea unei game variate de mâncăruri, de la legume la carne sau pește. Datorită formei sale ergonomice și a materialelor non-lipicioase, este ușor de curățat și de întreținut.

În plus față de funcția sa principală, acest cos poate fi utilizat în mai multe moduri în bucătărie. Poate servi ca un recipient de stocare temporară pentru fructe și legume proaspete sau ca un coș de picnic portabil pentru aventurile în aer liber. De asemenea, poate fi folosit pentru a scurge paste sau alte alimente fierte.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×