Livrare 15 lei în România

Cub Rubik 8x8x8 Profesional, Moyu multicolor Stickerless, SpeedCube

Stock epuizat
🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Cub Rubik 6x6x6 Profesional, Moyu multicolor Stickerless, SpeedCube

Daca esti un pasionat al cubului Rubik si vrei o provocare noua, iti recomandam Piramida Rubik! Acest joc este unul popular si atragator, in special pentru cei carora le place sa se lupte cu jocuri de inteligenta. Chiar daca a fost inventat acum mai bine de 40 de ani, Piramida Rubik continua sa fie o provocare pentru cei care vor sa isi testeze gandirea si strategia.

Incepe prin a amesteca toate culorile, prin rotirea si rasucirea suprafetelor pana cand toate lateralele sunt multicolore. Apoi, incepe procesul de rezolvare prin refacerea formei initiale, astfel incat fiecare latura sa aiba aceeasi culoare pe toate piesele.

Piramida Rubik poate fi de ajutor in combaterea stresului, dezvoltarea abilitatilor motrice fine, imbunatatirea gandirii selective, atentiei si imaginatiei, concentrarii si coordonarii mana-ochi. Cu colturile rotunjite si mecanismul din interior, cubul are o taiere buna a colturilor si o senzatie placuta. Suruburile si arcurile din interior fac cubul reglabil pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de joc.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×