Livrare 15 lei în România

Curea Apple Watch, GEAR4 Sport, Alb

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Curea Apple Watch, GEAR4 Sport, Alb

ATENTIE! EXPEDIEREA HUSEI SE VA FACE IN CONFORMITATE CU MODELUL SPECIFICAT AL CEASULUI SELECTAT

Curea Apple Watch GEAR4 Sport este un accesoriu de înaltă calitate, proiectat pentru a oferi o experiență fiabilă și confortabilă utilizatorilor Apple Watch. Fabricată din silicon durabil și flexibil, această curea este originală GEAR4, garantând durabilitate și performanță de încredere.

Cu o construcție robustă și finisaje atent lucrate, această curea este potrivită pentru diverse dimensiuni de încheietură, asigurând o potrivire perfectă și confortabilă pentru utilizatorii săi. Disponibilă într-o varietate de culori vibrante și elegante, această curea este concepută pentru a se potrivi stilului și personalității fiecărui utilizator.

Rezistența la transpirație și elementele exterioare face ca această curea să fie ideală pentru cei activi și aventuroși, oferindu-le libertatea de a-și continua activitățile fără griji. Indiferent dacă vă antrenați în sala de sport, faceți jogging în aer liber sau explorați natura, această curea este partenerul perfect pentru a vă însoți în aventurile dumneavoastră.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×