Livrare 15 lei în România

Curea Apple Watch, GEAR4 WatchBand, Albastru

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Curea Apple Watch, GEAR4 WatchBand, Albastru

ATENTIE! EXPEDIEREA HUSEI SE VA FACE IN CONFORMITATE CU MODELUL SPECIFICAT AL CEASULUI SELECTAT

Curea Apple Watch, GEAR4 WatchBand, este o alegere elegantă și funcțională pentru posesorii de ceasuri Apple. Fabricată din silicon de înaltă calitate, această curea este proiectată să ofere confort și durabilitate pe termen lung. Textura sa fină și rafinată adaugă o notă de stil, iar designul său ergonomic se potrivește perfect încheieturii.

Fiecare detaliu al curelei GEAR4 WatchBand este atent lucrat, asigurând o potrivire precisă și sigură pe ceasul Apple. Materialul siliconic este rezistent la apă și ușor de curățat, ceea ce face această curea ideală pentru utilizarea zilnică și pentru activitățile sportive.

Disponibilă într-o paletă variată de culori, inclusiv negru clasic, alb pur, gri modern, albastru vibrant și roz delicat, GEAR4 WatchBand se adaptează cu ușurință oricărui stil și oricărei ocazii.

Indiferent dacă îți dorești o curea de rezervă sau vrei să-ți actualizezi aspectul ceasului Apple, curea GEAR4 WatchBand este alegerea perfectă pentru cei care caută calitate, confort și un design atrăgător.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×