Livrare 15 lei în România

Curea Apple Watch, HOCO WA15, Negru

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Curea Apple Watch, HOCO WA15, Negru

ATENTIE! EXPEDIEREA HUSEI SE VA FACE IN CONFORMITATE CU MODELUL SPECIFICAT AL CEASULUI SELECTAT

Curea Apple Watch HOCO reprezintă o opțiune ideală pentru cei care doresc să își personalizeze și să-și îmbunătățească experiența cu ceasul lor inteligent. Această curea este fabricată din silicon durabil și rezistent, oferind astfel o durată lungă de viață și rezistență în timp. Calitatea superioară a materialului utilizat garantează că această curea nu va lăsa urme sau pete, menținând aspectul său impecabil chiar și în condiții de utilizare intensă.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestei curele este caracteristica sa impermeabilă, ceea ce înseamnă că poți să te bucuri de activități în apă fără nicio grijă. Fie că este vorba despre înot, duș sau chiar pur și simplu expunerea la ploaie, această curea este construită pentru a face față condițiilor umede fără a afecta funcționarea sau aspectul său.

Disponibilă într-o varietate de culori, această curea îți oferă posibilitatea de a alege nuanța care se potrivește cel mai bine stilului tău personal sau de a alege mai multe opțiuni pentru a le asorta cu diferite ținute și ocazii. Indiferent de culoare, fiecare variantă a acestei curele păstrează aceeași calitate și durabilitate care definesc marca HOCO.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×