Livrare 15 lei în România

Curea Apple Watch, SPIGEN Sport Strap, Verde Inchis

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Husa Apple Watch, SPIGEN Sport Strap, Verde Inchis

ATENTIE! EXPEDIEREA HUSEI SE VA FACE IN CONFORMITATE CU MODELUL SPECIFICAT AL CEASULUI SELECTAT

Curea Apple Watch, SPIGEN Sport Strap, este un accesoriu de înaltă calitate, creat special pentru cei care își doresc o experiență sportivă îmbunătățită cu ceasul lor Apple. Fabricată din silicon durabil și flexibil, această curea este concepută pentru a rezista la condițiile intense ale antrenamentelor și activităților zilnice.

Designul său clasic și simplu se integrează perfect cu estetica elegantă a ceasului Apple, aducând în același timp un element sportiv și dinamic. În plus, datorită varietății de culori disponibile, poți alege varianta care se potrivește cel mai bine stilului tău personal.

Cu o fixare sigură și confortabilă, această curea este ideală pentru oricine este activ și în mișcare. Nu există riscul ca ceasul să cadă sau să fie deteriorat în timpul activităților intense. Indiferent dacă alergi, faci antrenamente la sală sau îți desfășori pur și simplu ziua, cureaua Apple Watch SPIGEN Sport Strap îți oferă încrederea și confortul necesare pentru a te concentra pe performanță.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×