Livrare 15 lei în România

Curea Magnetica Apple Watch, HOCO Bicolor, Verde

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Curea Magnetica Apple Watch, HOCO Bicolor, Verde

ATENTIE! EXPEDIEREA HUSEI SE VA FACE IN CONFORMITATE CU MODELUL SPECIFICAT AL CEASULUI SELECTAT

Curea Magnetică Apple Watch HOCO Bicolor este un accesoriu elegant și inovator, perfect proiectat pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Cu o construcție magnetică și flexibilă, această curea reprezintă o combinație perfectă între funcționalitate și stil.

Construită dintr-un material de înaltă calitate, durabil și rezistent, această curea oferă un confort deosebit utilizatorului în timpul purtării. Magnetul integrat asigură o fixare sigură și facilă la încheietura mâinii, fără a compromite confortul sau stabilitatea.

Ceea ce distinge această curea este atenția la detalii și designul său bine gândit. Interiorul curelei este finisat cu o nuanță elegantă de maro, conferind un aspect luxos și rafinat. Pe exterior, utilizatorii au posibilitatea de a alege dintr-o varietate de culori vibrante și atrăgătoare, care se potrivesc cu stilul personal și preferințele individuale.

Fiind o curea originală HOCO, calitatea și fiabilitatea sunt garantate, oferindu-vă încredere în produsul achiziționat. Disponibilă în mai multe culori, această curea vă permite să vă personalizați și să vă exprimați individualitatea în timp ce vă bucurați de funcționalitatea și eleganța pe care o oferă Apple Watch-ul dvs.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×