Livrare 15 lei în România

Dispenser/Suport Triplu Bucatarie, Hartie si Folie, Organizare, Alb

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 75 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
plateste in siguranta
Product Details
Product Details

Dispenser/Suport Triplu Bucatarie, Hartie si Folie, Organizare, Alb

Acest produs este un dispenseri triplu de bucătărie pentru hârtie, folie de aluminiu și folie de stretch. Dispenserul este un instrument practic și util pentru orice bucătărie, permițându-vă să economisiți spațiu și să vă mențineți hârtia și foliile organizate. Este un dispozitiv compact, care poate fi montat pe perete, astfel încât să puteți accesa ușor toate cele trei role.

Dispenserul este fabricat din materiale de calitate superioară, durabile și ușor de curățat. Acesta este conceput pentru a fi ușor de utilizat, permițându-vă să tăiați cu ușurință folia și hârtia în dimensiuni exacte, fără a vă încurca și a pierde timp. Designul său compact și practic face ca acest dispozitiv să fie o alegere excelentă pentru bucătării de dimensiuni mici sau pentru utilizare în orice tip de bucătărie, fie că este vorba despre uz casnic sau comercial.

Acest dispozitiv este ideal pentru persoanele care doresc să își organizeze bucătăria și să economisească spațiu, în același timp, având acces ușor la cele trei tipuri de folii și hârtie.

  • dimensiuni (fara suportul pentru prosoape de hartie): lungime 37,5 cm X inaltime 18 cm X latime 7 cm

Adauga o recenzie aici

COS CUMPARATURI

×