Livrare 15 lei în România

Folie din Sticla 6D Angel Ultra-Transparent iPhone XS Max

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Folie din Sticla 6D Angel Ultra-Transparent iPhone XS Max

ATENTIE! DECUPAJUL PENTRU CAMERA, VA CORESPUNDE CU MODELUL DE TELEFON ALES DIN TITLUL PRODUSULUI.

Folia din sticlă 6D Angel Ultra-Transparentă reprezintă o protecție de vârf pentru ecranul telefonului tău, oferind o experiență de utilizare imbatabilă. Cu o transparență extraordinară, această folie își păstrează cristalinitatea, permițând afișarea clară a conținutului pe ecran, fără distorsiuni sau pierderi de calitate.

Ceea ce o face remarcabilă este greutatea sa ușoară, care se simte ca și cum nici nu ar fi acolo, permițându-ți să te bucuri de experiența utilizării telefonului fără a simți adăugarea unui strat suplimentar. De asemenea, imită cu precizie ecranul original al telefonului, oferind o senzație autentică în timp ce protejează ecranul împotriva zgârieturilor, prafului și altor deteriorări.

Această folie este concepută să acopere întregul ecran al telefonului, asigurând o protecție completă și uniformă, fără a lăsa margini neacoperite care să rămână vulnerabile. Cu tehnologia 6D Angel, această folie aduce o nouă dimensiune în protecția ecranului, oferindu-ți liniștea că dispozitivul tău este în siguranță în orice moment.

Indiferent dacă ești un utilizator obișnuit sau un profesionist în domeniul tehnologiei, folia din sticlă 6D Angel Ultra-Transparentă este alegerea ideală pentru protejarea și menținerea ecranului telefonului tău în condiții perfecte, fără a compromite calitatea sau funcționalitatea.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×