Livrare 15 lei în România

Folie Perso™ HOCO G100-2 Gaming MATTE OPPO Reno 11F

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Folie Perso™ HOCO G100-2 Gaming MATTE OPPO Reno 11F

ATENTIE! POZA REPREZENTATIVA. APARATUL PRO CUTTING MACHINE, VA REALIZA DUPA MODELUL CERUT 

Folia de protecție Perso™ este o opțiune excelentă pentru a-ți păstra telefonul în siguranță și fără zgârieturi. Aceasta este o folie special concepută pentru fiecare model de telefon, ea fiind realizata robotizat pe loc pentru ORICE model de telefon din catalogul nostru.

Prima caracteristică importantă este faptul că folia este tăiată la aparatul de taiat folii ProCuttingMachine. Acest lucru asigură o tăiere precisă și exactă, astfel încât folia să se potrivească perfect pe ecranul sau spatele telefonului tău. Aparatul de tăiat folii utilizează tehnologie de înaltă precizie CuttingEdge pentru a crea contururi și margini perfecte, asigurând o aplicare fără probleme.

DE CE O FOLIE DE TIP GAMING MATTE? 

Folia de gaming mată nu numai că protejează ecranul telefonului, ci poate îmbunătăți și experiența de joc prin reducerea reflexiilor, oferind o mai bună textură pentru control și reducând oboseala ochilor. Este o investiție mică care poate face o diferență semnificativă în confortul și performanța ta în timpul jocurilor.

  1. Reducerea reflexiilor și a strălucirii: Folosirea unei folii de gaming mată poate reduce strălucirea ecranului telefonului, ceea ce face jocurile să fie mai ușor de văzut în condiții de iluminare variabilă. Reflexiile și strălucirea pot fi extrem de deranjante, mai ales în jocurile care necesită reacții rapide.
  2. Textura mai bună pentru control: O folie mată poate oferi o textură mai bună pe suprafața ecranului. Acest lucru poate îmbunătăți controlul și precizia, în special în jocurile care necesită mișcări fine și precise ale degetelor.
  3. Protecția împotriva zgârieturilor și a amprentelor: Foliile de gaming matte sunt concepute pentru a proteja ecranul împotriva zgârieturilor și a amprentelor. Astfel, telefonul va rămâne în stare bună pentru mai mult timp, ceea ce este esențial pentru cineva care își petrece mult timp jucându-se.
  4. Reducerea oboselii ochilor: Uneori, ecranele lucioase pot provoca oboseală oculară după o perioadă îndelungată de utilizare. Foliile mate reduc reflexiile și pot contribui la o experiență de vizionare mai confortabilă, mai ales în sesiuni de joc prelungite.
  5. Confidențialitate sporită: Unele folii matte sunt concepute să ofere și un grad de confidențialitate sporit, astfel încât vizualizarea ecranului să fie mai dificilă din unghiuri laterale. Acest lucru poate fi util în special dacă dorești să îți păstrezi jocurile private.

DE CE O FOLIE DE TIP HYDROGEL?

Gama de Folii de Protectie Perso™ este realizată dintr-un material durabil tip Hydrogel și este rezistentă la zgârieturi, asigurând o protecție de lungă durată pentru ecranul telefonului tău. Este, de asemenea, rezistentă la amprente din cauza grasimii de pe degete și respinge murdăria, păstrând ecranul curat și strălucitor pe o perioada lungă de timp.

Compatibil cu Husele – CaseFriendly

Datorită unei inovatiilor aduse prin tehnologia CuttingEdge, această folie de protecție pentru ecran este compatibilă cu o gamă largă de huse și este perfect adaptată pentru a asigura o protecție maximă împotriva șocurilor. Indiferent dacă utilizați telefonul în scopuri profesionale sau personale, acest protector de înaltă calitate pentru ecran este ideal pentru a preveni deteriorarea ecranului în urma contactului cu obiecte ascutite precum cuțite, instrumente de tăiere sau chei. În plus, designul său modern și estetic face ca folia să fie un accesoriu elegant și la modă pentru telefonul dumneavoastră.

ensibilitate la 3D Touch – Amprenta

Folia de protectie reda la maxim capacitatea touchscreen-ului, fara sa afecteze precizia ecranului tactil. Astfel sensibilitatea touch screen-ului nefiind afectata. Din punct de vedere al functionalitatii, ecranul tactil se comporta ca si cum folia nu ar exista.

Anti-Zgarieturi ScratchProof Technology

Ofera o claritate optima si rezistenta la zgarieturi. Astfel, poti lasa telefonul si cheile in buzunar in acelasi timp, fara a fi nevoie sa iti faci griji cu privire la ecranul dispozitivului.

Acoperire Oleofob – Anti Grasimi

Tratamentul oleofob ofera o rezistenta la pete rezultate din ulei, produse cosmetice etc. Orice urme sau amprente pot fi sterse cu usurinta. Te bucuri de o claritate optima si de o curatare usoara pentru a mentine un ecran curat!

Instalare Usoara – Easy Install Technology

Deoarece acesta este folie de ecran din sticla de inalta calitate, acesta se aplica usor, nu face deloc bule la o aplicare corecta.

 

INSTRUCTIUNI DE APLICARE

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×