Livrare 15 lei în România

Folie Perso™ HOCO G100-3 Anti Lumina Albastra OPPO Reno 11F

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Folie Perso™ HOCO G100-3 Anti Lumina Albastra OPPO Reno 11F

ATENTIE! POZA REPREZENTATIVA. APARATUL PRO CUTTING MACHINE, VA REALIZA DUPA MODELUL CERUT 

Folia de protecție Perso™ este o opțiune excelentă pentru a-ți păstra telefonul în siguranță și fără zgârieturi. Aceasta este o folie special concepută pentru fiecare model de telefon, ea fiind realizata robotizat pe loc pentru ORICE model de telefon din catalogul nostru.

Prima caracteristică importantă este faptul că folia este tăiată la aparatul de taiat folii ProCuttingMachine. Acest lucru asigură o tăiere precisă și exactă, astfel încât folia să se potrivească perfect pe ecranul sau spatele telefonului tău. Aparatul de tăiat folii utilizează tehnologie de înaltă precizie CuttingEdge pentru a crea contururi și margini perfecte, asigurând o aplicare fără probleme.

DE CE O FOLIE CARE BLOCHEAZĂ LUMINA ALBASTRĂ?

  1. Protecție împotriva oboselii ochilor: Expunerea îndelungată la lumina albastră de înaltă energie poate cauza oboseală oculară, disconfort și chiar dureri de cap. O folie care blochează lumina albastră poate reduce această expunere și poate ajuta la menținerea ochilor mai odihniți și mai confortabili în timpul utilizării dispozitivului.
  2. Îmbunătățirea calității somnului: Lumina albastră de pe ecranele dispozitivelor electronice poate inhiba producția de melatonină, hormonul care ajută la reglarea ciclului de somn-vigilă. Utilizarea unor folii care blochează lumina albastră înainte de culcare poate contribui la menținerea unui ritm circadian sănătos și la îmbunătățirea calității somnului.
  3. Protecție împotriva expunerii excesive: Pe lângă expunerea la lumina albastră provenită de la dispozitivele mobile, folia care blochează lumina albastră poate proteja și împotriva altor surse de lumină albastră de înaltă energie, cum ar fi iluminatul artificial și lumina soarelui.
  4. Prevenirea deteriorării ochilor pe termen lung: Expunerea excesivă la lumina albastră a fost asociată cu anumite probleme de sănătate oculară pe termen lung, cum ar fi degenerescenta maculară. Utilizarea unei folii care blochează lumina albastră poate contribui la reducerea riscului de apariție a acestor afecțiuni.

Această folie de protecție este concepută să ofere o barieră eficientă împotriva radiațiilor nocive de lumină albastră, care sunt asociate cu o serie de efecte negative asupra sănătății ochilor, cum ar fi oboseala oculară, tensiunea oculară și tulburările de somn.

Beneficiile cheie ale Foliei Perso™ HOCO G100-3 Anti Lumina Albastră includ:

  1. Protecție eficientă împotriva luminii albastre: Folosind această folie, utilizatorii pot reduce expunerea la lumină albastră și pot preveni apariția oboselii și a disconfortului ocular asociate utilizării îndelungate a dispozitivelor electronice.
  2. Claritate și transparență: Folosind tehnologii avansate de producție, folia asigură o transparență optimă a ecranului, permițând utilizatorilor să se bucure de o vizualizare clară a conținutului.
  3. Instalare simplă și aderență perfectă: Folosind materiale de calitate și tehnici de fabricație avansate, folia se instalează cu ușurință pe ecranul dispozitivului și oferă o aderență perfectă fără a afecta funcționalitatea tactilă.

 

DE CE O FOLIE DE TIP HYDROGEL?

Gama de Folii de Protectie Perso™ este realizată dintr-un material durabil tip Hydrogel și este rezistentă la zgârieturi, asigurând o protecție de lungă durată pentru ecranul telefonului tău. Este, de asemenea, rezistentă la amprente din cauza grasimii de pe degete și respinge murdăria, păstrând ecranul curat și strălucitor pe o perioada lungă de timp.

Compatibil cu Husele – CaseFriendly

Datorită unei inovatiilor aduse prin tehnologia CuttingEdge, această folie de protecție pentru ecran este compatibilă cu o gamă largă de huse și este perfect adaptată pentru a asigura o protecție maximă împotriva șocurilor. Indiferent dacă utilizați telefonul în scopuri profesionale sau personale, acest protector de înaltă calitate pentru ecran este ideal pentru a preveni deteriorarea ecranului în urma contactului cu obiecte ascutite precum cuțite, instrumente de tăiere sau chei. În plus, designul său modern și estetic face ca folia să fie un accesoriu elegant și la modă pentru telefonul dumneavoastră.

Sensibilitate la 3D Touch – Amprenta

Folia de protectie reda la maxim capacitatea touchscreen-ului, fara sa afecteze precizia ecranului tactil. Astfel sensibilitatea touch screen-ului nefiind afectata. Din punct de vedere al functionalitatii, ecranul tactil se comporta ca si cum folia nu ar exista.

Anti-Zgarieturi ScratchProof Technology

Ofera o claritate optima si rezistenta la zgarieturi. Astfel, poti lasa telefonul si cheile in buzunar in acelasi timp, fara a fi nevoie sa iti faci griji cu privire la ecranul dispozitivului.

Acoperire Oleofob – Anti Grasimi

Tratamentul oleofob ofera o rezistenta la pete rezultate din ulei, produse cosmetice etc. Orice urme sau amprente pot fi sterse cu usurinta. Te bucuri de o claritate optima si de o curatare usoara pentru a mentine un ecran curat!

Instalare Usoara – Easy Install Technology

Deoarece acesta este folie de ecran din sticla de inalta calitate, acesta se aplica usor, nu face deloc bule la o aplicare corecta.

INSTRUCTIUNI DE APLICARE

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×