Livrare 15 lei în România

Folie Perso™ HOCO G100-4 Self-Healing OPPO Reno 11F

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Folie Perso™ HOCO G100-4 Self-Healing OPPO Reno 11F

ATENTIE! POZA REPREZENTATIVA. APARATUL PRO CUTTING MACHINE, VA REALIZA DUPA MODELUL CERUT 

Folia de protecție Perso™ este o opțiune excelentă pentru a-ți păstra telefonul în siguranță și fără zgârieturi. Aceasta este o folie special concepută pentru fiecare model de telefon, ea fiind realizata robotizat pe loc pentru ORICE model de telefon din catalogul nostru.

Prima caracteristică importantă este faptul că folia este tăiată la aparatul de taiat folii ProCuttingMachine. Acest lucru asigură o tăiere precisă și exactă, astfel încât folia să se potrivească perfect pe ecranul sau spatele telefonului tău. Aparatul de tăiat folii utilizează tehnologie de înaltă precizie CuttingEdge pentru a crea contururi și margini perfecte, asigurând o aplicare fără probleme.

DE CE O FOLIE DE TIP SELF-REPAIR?

  1. Auto-reparare: Principalul avantaj al unei folii de hidrogel cu proprietatea de auto-reparare este capacitatea sa de a se vindeca singură. Atunci când este zgâriată sau deteriorată superficial, materialul poate să-și recâștige integritatea structurală fără intervenție umană sau alte procese complexe.
  2. Flexibilitate și adaptabilitate: Hidrogelul este un material extrem de flexibil și adaptabil, ceea ce face ca folia să fie ușor de aplicat pe o varietate de suprafețe, inclusiv ecrane de dispozitive electronice, obiecte din sticlă sau plastic, etc.
  3. Transparent: De obicei, foliile de hidrogel sunt transparente sau semi-transparente, ceea ce le face potrivite pentru a fi folosite pe ecranele dispozitivelor electronice, fără a afecta calitatea imaginii sau claritatea.
  4. Rezistență la apă: Multe folii de hidrogel au și proprietatea de rezistență la apă, ceea ce le face ideale pentru a proteja dispozitivele electronice împotriva deteriorărilor cauzate de stropirea accidentală cu lichide.
  5. Rezistență la zgârieturi și lovituri minore: În afară de capacitatea de auto-reparare, aceste folii sunt adesea și foarte rezistente la zgârieturi și lovituri minore, oferind o protecție suplimentară dispozitivelor împotriva uzurii și a deteriorării.
  6. Durabilitate și longevitate: Datorită proprietăților lor speciale, foliile de hidrogel auto-reparabile pot fi mai durabile și să dureze mai mult decât alte tipuri de folii de protecție.
  7. Ușor de curățat și întreținut: În general, aceste folii sunt ușor de curățat cu un șervețel moale sau cu apă și săpun delicat, fără a afecta proprietățile lor de auto-reparare sau de protecție.

DE CE O FOLIE DE TIP HYDROGEL?

Gama de Folii de Protectie Perso™ este realizată dintr-un material durabil tip Hydrogel și este rezistentă la zgârieturi, asigurând o protecție de lungă durată pentru ecranul telefonului tău. Este, de asemenea, rezistentă la amprente din cauza grasimii de pe degete și respinge murdăria, păstrând ecranul curat și strălucitor pe o perioada lungă de timp.

Sensibilitate la 3D Touch – Amprenta

Folia de protectie reda la maxim capacitatea touchscreen-ului, fara sa afecteze precizia ecranului tactil. Astfel sensibilitatea touch screen-ului nefiind afectata. Din punct de vedere al functionalitatii, ecranul tactil se comporta ca si cum folia nu ar exista.

Anti-Zgarieturi ScratchProof Technology

Ofera o claritate optima si rezistenta la zgarieturi. Astfel, poti lasa telefonul si cheile in buzunar in acelasi timp, fara a fi nevoie sa iti faci griji cu privire la ecranul dispozitivului.

Acoperire Oleofob – Anti Grasimi

Tratamentul oleofob ofera o rezistenta la pete rezultate din ulei, produse cosmetice etc. Orice urme sau amprente pot fi sterse cu usurinta. Te bucuri de o claritate optima si de o curatare usoara pentru a mentine un ecran curat!

Instalare Usoara – Easy Install Technology

Deoarece acesta este folie de ecran din sticla de inalta calitate, acesta se aplica usor, nu face deloc bule la o aplicare corecta.

INSTRUCTIUNI DE APLICARE

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×