Livrare 15 lei în România

Folie Perso™ Matte Anti-Grasime OPPO Reno 11F

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Folie Perso™ Matte Anti-Grasime OPPO Reno 11F

ATENTIE! POZA REPREZENTATIVA. APARATUL PRO CUTTING MACHINE, VA REALIZA DUPA MODELUL CERUT 

Folie Perso™ Matte Anti-Grasime este un accesoriu excelent pentru a proteja ecranul dispozitivelor mobile, cum ar fi telefoanele inteligente, tabletele sau laptopurile, de zgârieturi și urme de grăsime. Această folie specială este fabricată dintr-un material de silicon mat, care oferă o suprafață netedă, fără reflexii și anti-amprente.

Principala caracteristică a acestei folii de protecție este efectul mat, care elimină complet strălucirea neplăcută și reflexiile de pe suprafața ecranului. Astfel, utilizatorii pot avea o experiență vizuală mai plăcută, fără a fi deranjați de lumina ambientală sau de reflectarea obiectelor. Această caracteristică face ca folia să fie ideală pentru utilizarea în condiții de iluminare puternică sau în exterior, unde reflexiile pot fi mai intense.

Un alt beneficiu al foliei de protecție din silicon matte matuit este rezistența sa la urmele de grăsime. Suprafața mată reduce aderența grăsimilor, uleiurilor și a altor murdării, ceea ce face ca ecranul să rămână mai curat și mai ușor de curățat. Astfel, utilizatorii pot bucura de un ecran fără pete de degete și amprente, menținând o vizualizare clară și de înaltă calitate.

Aplicarea foliei de protecție este simplă și se potrivește perfect pe ecranul dispozitivului, acoperind întreaga suprafață fără a afecta funcționalitatea touch-ului. Folia de protecție din silicon matte matuit anti-grăsime este de asemenea rezistentă la zgârieturi, oferind o protecție fiabilă împotriva deteriorărilor cauzate de obiecte aspre sau abrasive.

Folie Perso™ Matte Anti-Grasime plăcut, elimină reflexiile neplăcute și menține ecranul curat și protejat de zgârieturi. Indiferent dacă utilizezi dispozitivul în interior sau în exterior, folia de protecție matte matuit anti-grăsime va asigura o vizualizare clară și o protecție de încredere.

Forma și dimensiunea sunt perfect adaptate la ecranul specific al modelului tău de telefon, asigurând acoperirea completă și protejând fiecare colț și margine al dispozitivului. Datorită acestei potriviri exacte, folia oferă o protecție eficientă împotriva zgârieturilor, murdăriei, amprentelor și deteriorărilor accidentale.

Folia de protecție pentru telefon, tăiată la aparatul de taiat folii ProCuttingMachine ce este potrivită exact pe ecranul telefonului, este alegerea ideală pentru a-ți menține telefonul în stare impecabilă.

Indiferent de modelul de telefon pe care îl deții, această folie de protecție asigură o acoperire perfectă și o protecție fiabilă. Cu această folie, te poți bucura de utilizarea telefonului fără a-ți face griji cu privire la zgârieturi sau deteriorări accidentale ale ecranului.

În plus, folia de protecție este concepută pentru a nu afecta funcționalitatea ecranului telefonului. Este transparentă și subțire, permițând o vizibilitate clară și o experiență tactilă fără interferențe. Nu interferează cu senzorii de atingere, nu lasă reziduri lipicioase și nu afectează claritatea sau luminozitatea ecranului.

Gama de Folii de Protectie Perso™ este realizată dintr-un material durabil tip Hydrogel și este rezistentă la zgârieturi, asigurând o protecție de lungă durată pentru ecranul telefonului tău. Este, de asemenea, rezistentă la amprente din cauza grasimii de pe degete și respinge murdăria, păstrând ecranul curat și strălucitor pe o perioada lungă de timp.

Compatibil cu Husele – CaseFriendly

Datorită unei inovatiilor aduse prin tehnologia CuttingEdge, această folie de protecție pentru ecran este compatibilă cu o gamă largă de huse și este perfect adaptată pentru a asigura o protecție maximă împotriva șocurilor. Indiferent dacă utilizați telefonul în scopuri profesionale sau personale, acest protector de înaltă calitate pentru ecran este ideal pentru a preveni deteriorarea ecranului în urma contactului cu obiecte ascutite precum cuțite, instrumente de tăiere sau chei. În plus, designul său modern și estetic face ca folia să fie un accesoriu elegant și la modă pentru telefonul dumneavoastră.

Sensibilitate la 3D Touch – Amprenta

Folia de protectie reda la maxim capacitatea touchscreen-ului, fara sa afecteze precizia ecranului tactil. Astfel sensibilitatea touch screen-ului nefiind afectata. Din punct de vedere al functionalitatii, ecranul tactil se comporta ca si cum folia nu ar exista.

Anti-Zgarieturi ScratchProof Technology

Ofera o claritate optima si rezistenta la zgarieturi. Astfel, poti lasa telefonul si cheile in buzunar in acelasi timp, fara a fi nevoie sa iti faci griji cu privire la ecranul dispozitivului.

Acoperire Oleofob – Anti Grasimi

Tratamentul oleofob ofera o rezistenta la pete rezultate din ulei, produse cosmetice etc. Orice urme sau amprente pot fi sterse cu usurinta. Te bucuri de o claritate optima si de o curatare usoara pentru a mentine un ecran curat!

Instalare Usoara – Easy Install Technology

Deoarece acesta este folie de ecran din sticla de inalta calitate, acesta se aplica usor, nu face deloc bule la o aplicare corecta.

INSTRUCTIUNI DE APLICARE

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×