Livrare 15 lei în România

Folie Perso™ Privacy Silicone Xiaomi 13 Pro

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Folie Perso™ Privacy Silicone Xiaomi 13 Pro

ATENTIE! POZA REPREZENTATIVA. APARATUL PRO CUTTING MACHINE, VA REALIZA DUPA MODELUL CERUT 

Folia Perso™ Privacy Silicone reprezintă o soluție excelentă pentru a-ți proteja informațiile personale și intimitatea în timp ce utilizezi dispozitivul tău mobil. Această folie specială este fabricată dintr-un material de silicon cu proprietăți de protecție a confidențialității.

Principalul avantaj al Foliei Perso™ Privacy Silicone este capacitatea sa de a bloca vizualizarea ecranului de către persoanele din afara unghiului direct de vizionare. Atunci când aplicată pe ecranul dispozitivului, folia creează un efect de închidere a unghiului de vizualizare, astfel încât doar persoana care se află direct în fața ecranului poate vedea conținutul afișat. Astfel, se reduce semnificativ riscul de expunere accidentală a informațiilor confidențiale, cum ar fi parole, mesaje sau alte date personale, în situații precum utilizarea în spații publice sau în transport.

Pe lângă protecția confidențialității, Folia Perso™ Privacy Silicone oferă și alte beneficii. Aceasta acționează ca o barieră împotriva zgârieturilor, amprentelor și a murdăriei, menținând ecranul dispozitivului curat și protejat. De asemenea, folia poate reduce, de asemenea, luminozitatea excesivă și reflexiile nedorite, oferind o experiență de vizualizare mai confortabilă și mai plăcută.

Aplicarea foliei Folia Perso™ Privacy Silicone de protecție pentru ecran este simplă și se potrivește perfect pe suprafața ecranului dispozitivului. Este important de menționat că această folie nu afectează funcționalitatea touch-ului și nu afectează claritatea sau culorile afișajului.

Folia Perso™ Matte Anti-Grasime are capacitatea sa de a bloca vizualizarea din unghiuri laterale. Această folie oferă un nivel suplimentar de securitate și protecție împotriva expunerii accidentale a informațiilor personale. În același timp, asigură și o protecție fiabilă împotriva zgârieturilor, murdăriei și a altor daune potențiale, menținând ecranul curat și protejat.

Forma și dimensiunea sunt perfect adaptate la ecranul specific al modelului tău de telefon, asigurând acoperirea completă și protejând fiecare colț și margine al dispozitivului. Datorită acestei potriviri exacte, folia oferă o protecție eficientă împotriva zgârieturilor, murdăriei, amprentelor și deteriorărilor accidentale.

Folia de protecție pentru telefon, tăiată la aparatul de taiat folii ProCuttingMachine ce este potrivită exact pe ecranul telefonului, este alegerea ideală pentru a-ți menține telefonul în stare impecabilă.

Indiferent de modelul de telefon pe care îl deții, această folie de protecție asigură o acoperire perfectă și o protecție fiabilă. Cu această folie, te poți bucura de utilizarea telefonului fără a-ți face griji cu privire la zgârieturi sau deteriorări accidentale ale ecranului.

În plus, folia de protecție este concepută pentru a nu afecta funcționalitatea ecranului telefonului. Este transparentă și subțire, permițând o vizibilitate clară și o experiență tactilă fără interferențe. Nu interferează cu senzorii de atingere, nu lasă reziduri lipicioase și nu afectează claritatea sau luminozitatea ecranului.

Gama de Folii de Protectie Perso™ este realizată dintr-un material durabil tip Hydrogel și este rezistentă la zgârieturi, asigurând o protecție de lungă durată pentru ecranul telefonului tău. Este, de asemenea, rezistentă la amprente din cauza grasimii de pe degete și respinge murdăria, păstrând ecranul curat și strălucitor pe o perioada lungă de timp.

Compatibil cu Husele – CaseFriendly

Datorită unei inovatiilor aduse prin tehnologia CuttingEdge, această folie de protecție pentru ecran este compatibilă cu o gamă largă de huse și este perfect adaptată pentru a asigura o protecție maximă împotriva șocurilor. Indiferent dacă utilizați telefonul în scopuri profesionale sau personale, acest protector de înaltă calitate pentru ecran este ideal pentru a preveni deteriorarea ecranului în urma contactului cu obiecte ascutite precum cuțite, instrumente de tăiere sau chei. În plus, designul său modern și estetic face ca folia să fie un accesoriu elegant și la modă pentru telefonul dumneavoastră.

Sensibilitate la 3D Touch – Amprenta

Folia de protectie reda la maxim capacitatea touchscreen-ului, fara sa afecteze precizia ecranului tactil. Astfel sensibilitatea touch screen-ului nefiind afectata. Din punct de vedere al functionalitatii, ecranul tactil se comporta ca si cum folia nu ar exista.

Anti-Zgarieturi ScratchProof Technology

Ofera o claritate optima si rezistenta la zgarieturi. Astfel, poti lasa telefonul si cheile in buzunar in acelasi timp, fara a fi nevoie sa iti faci griji cu privire la ecranul dispozitivului.

Acoperire Oleofob – Anti Grasimi

Tratamentul oleofob ofera o rezistenta la pete rezultate din ulei, produse cosmetice etc. Orice urme sau amprente pot fi sterse cu usurinta. Te bucuri de o claritate optima si de o curatare usoara pentru a mentine un ecran curat!

Instalare Usoara – Easy Install Technology

Deoarece acesta este folie de ecran din sticla de inalta calitate, acesta se aplica usor, nu face deloc bule la o aplicare corecta.

INSTRUCTIUNI DE APLICARE

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×