Livrare 15 lei în România

Folie Perso™ Regenerabila Self-Repair Honor 90 Lite

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Folie Perso™ Regenerabila Self-Repair Honor 90 Lite

ATENTIE! POZA REPREZENTATIVA. APARATUL PRO CUTTING MACHINE, VA REALIZA DUPA MODELUL CERUT 

Folia de protecție Perso™ Regenerabila Self-Repair este un produs inovator care are rolul de a oferi o protecție eficientă ecranului dispozitivelor mobile, cum ar fi telefoanele inteligente sau tabletele. Această folie este fabricată dintr-un material de înaltă calitate, realizat din silicon flexibil și rezistent.

Această folie de protecție este extrem de ușor de aplicat și se atașează perfect pe suprafața ecranului dispozitivului, oferind o acoperire completă și o protecție eficientă împotriva zgârieturilor, murdăriei, prafului și amprentelor. De asemenea, folia de protecție este transparentă, asigurând o vizibilitate clară a ecranului și o reacție tactilă fără probleme.

O altă caracteristică benefică a foliei de protecție din silicon regenerabilă este că nu afectează funcționalitatea ecranului dispozitivului. Touch-ul rămâne precis și sensibil, iar culorile și claritatea afișajului nu sunt afectate în niciun fel.

Folia Perso™ Regenerabila Self-Repair reprezintă o soluție excelentă pentru a menține ecranul dispozitivului tău protejat și în condiții optime. Prin capacitatea sa de autoregenerare, această folie oferă o protecție de lungă durată, eliminând grija pentru zgârieturi și urme de uzură, și asigurând în același timp o experiență vizuală clară și o interacțiune tactilă fără probleme.

Forma și dimensiunea sunt perfect adaptate la ecranul specific al modelului tău de telefon, asigurând acoperirea completă și protejând fiecare colț și margine al dispozitivului. Datorită acestei potriviri exacte, folia oferă o protecție eficientă împotriva zgârieturilor, murdăriei, amprentelor și deteriorărilor accidentale.

Folia de protecție pentru telefon, tăiată la aparatul de taiat folii ProCuttingMachine ce este potrivită exact pe ecranul telefonului, este alegerea ideală pentru a-ți menține telefonul în stare impecabilă.

Indiferent de modelul de telefon pe care îl deții, această folie de protecție asigură o acoperire perfectă și o protecție fiabilă. Cu această folie, te poți bucura de utilizarea telefonului fără a-ți face griji cu privire la zgârieturi sau deteriorări accidentale ale ecranului.

În plus, folia de protecție este concepută pentru a nu afecta funcționalitatea ecranului telefonului. Este transparentă și subțire, permițând o vizibilitate clară și o experiență tactilă fără interferențe. Nu interferează cu senzorii de atingere, nu lasă reziduri lipicioase și nu afectează claritatea sau luminozitatea ecranului.

Gama de Folii de Protectie Perso™ este realizată dintr-un material durabil tip Hydrogel și este rezistentă la zgârieturi, asigurând o protecție de lungă durată pentru ecranul telefonului tău. Este, de asemenea, rezistentă la amprente din cauza grasimii de pe degete și respinge murdăria, păstrând ecranul curat și strălucitor pe o perioada lungă de timp.

Compatibil cu Husele – CaseFriendly

Datorită unei inovatiilor aduse prin tehnologia CuttingEdge, această folie de protecție pentru ecran este compatibilă cu o gamă largă de huse și este perfect adaptată pentru a asigura o protecție maximă împotriva șocurilor. Indiferent dacă utilizați telefonul în scopuri profesionale sau personale, acest protector de înaltă calitate pentru ecran este ideal pentru a preveni deteriorarea ecranului în urma contactului cu obiecte ascutite precum cuțite, instrumente de tăiere sau chei. În plus, designul său modern și estetic face ca folia să fie un accesoriu elegant și la modă pentru telefonul dumneavoastră.

Sensibilitate la 3D Touch – Amprenta

Folia de protectie reda la maxim capacitatea touchscreen-ului, fara sa afecteze precizia ecranului tactil. Astfel sensibilitatea touch screen-ului nefiind afectata. Din punct de vedere al functionalitatii, ecranul tactil se comporta ca si cum folia nu ar exista.

Anti-Zgarieturi ScratchProof Technology

Ofera o claritate optima si rezistenta la zgarieturi. Astfel, poti lasa telefonul si cheile in buzunar in acelasi timp, fara a fi nevoie sa iti faci griji cu privire la ecranul dispozitivului.

Acoperire Oleofob – Anti Grasimi

Tratamentul oleofob ofera o rezistenta la pete rezultate din ulei, produse cosmetice etc. Orice urme sau amprente pot fi sterse cu usurinta. Te bucuri de o claritate optima si de o curatare usoara pentru a mentine un ecran curat!

Instalare Usoara – Easy Install Technology

Deoarece acesta este folie de ecran din sticla de inalta calitate, acesta se aplica usor, nu face deloc bule la o aplicare corecta.

INSTRUCTIUNI DE APLICARE

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×