Livrare 15 lei în România

Forma de Copt Silicon, 6 Flori, Rezistent Termic, 30x18cm

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Forma de Copt Silicon, 6 Flori, Rezistent Termic, 30x18cm

escoperiți secretul unei copturi perfecte cu forma noastră de copt din silicon, un partener ideal în aventurile dvs. culinare. Fabricată dintr-un silicon de înaltă calitate, această formă asigură o distribuție uniformă a căldurii, rezultând copturi uniforme și delicioase de fiecare dată.

Datorită proprietăților sale non-aderente, această formă facilitează eliberarea ușoară a prăjiturilor, a checurilor sau a cozonacilor, fără a fi necesar să folosiți grăsime suplimentară și fără riscul de lipire. Simplu de curățat și rezistentă la temperaturi ridicate, această formă de copt este o alegere practică și durabilă pentru orice bucătărie.

Cu designul său simplu și elegant, această formă de copt adaugă o notă de rafinament fiecărei experiențe culinare. Versatilă și ușor de utilizat, este potrivită pentru copt o varietate de delicii.

Indiferent dacă sunteți un bucătar pasionat sau un începător în arta coptului, forma noastră de copt din silicon este alegerea perfectă pentru obținerea rezultatelor perfecte și pentru a vă bucura de copturi delicioase alături de cei dragi.

 

 

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×