Livrare 15 lei în România

Husa AirPods Pro 2, SPIGEN Rugged Armor, Visiniu

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Husa AirPods Pro 2, SPIGEN Rugged Armor, Visiniu

ATENTIE! EXPEDIEREA HUSEI SE VA FACE IN CONFORMITATE CU MODELUL SPECIFICAT AL CEASULUI SELECTAT

Husa AirPods SPIGEN Rugged Armor este un produs de înaltă calitate, proiectat pentru a oferi o protecție durabilă și fiabilă pentru căștile tale AirPods. Fabricată din materiale rezistente, această husă este construită pentru a rezista uzurii și deteriorării în timpul utilizării continue.

Un aspect distinctiv al acestei huse este durabilitatea sa fără a se decolora în timp. Indiferent cât de mult o folosești, nu trebuie să-ți faci griji în privința aspectului său, deoarece materialele de înaltă calitate îi conferă o rezistență sporită la decolorare.

Cu un design ușor și compact, husa AirPods SPIGEN Rugged Armor este convenabilă pentru utilizare zilnică și pentru a fi transportată oriunde mergi. Carligul agățător inclus îți permite să o atașezi cu ușurință la chei, genți sau alte accesorii, astfel încât să nu o pierzi niciodată din vedere.

Fiind un produs original SPIGEN, poți avea încredere în calitatea și precizia construcției. Decupajele precise asigură accesul facil la portul de încărcare și alte funcții ale căștilor AirPods fără a fi nevoie să scoți husa.

Disponibilă în mai multe variante de culori, husa AirPods SPIGEN Rugged Armor îți oferă posibilitatea de a-ți personaliza stilul în funcție de preferințe. Indiferent dacă optezi pentru o nuanță clasică sau pentru una mai îndrăzneață, vei găsi cu siguranță o opțiune care să se potrivească gusturilor tale.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×