Livrare 15 lei în România

Husa Aurora Magsafe iPhone 13 Pro

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Husa Aurora Magsafe iPhone 13 Pro

ATENTIE! HUSA SE TRIMITE ÎN FUNCȚIE DE MODELUL ALES! POZELE AU CARACTER INFORMATIV

Introduceți telefonul dumneavoastră în lumea magică a tehnologiei și design-ului cu Husa Aurora MagSafe. Această husă inovatoare nu doar protejează, ci adaugă și o notă distinctivă de eleganță și rafinament dispozitivului dumneavoastră.

Cu un design subtil, husa este creată dintr-un material rezistent și durabil, asigurând o protecție solidă împotriva zgârieturilor, șocurilor și a altor factori cotidieni care pot afecta integritatea telefonului dumneavoastră. Aceasta se fixează perfect pe conturul telefonului, menținând accesibilitatea la toate porturile și butoanele, fără a compromite funcționalitatea dispozitivului.

Un element deosebit al acestei huse este tehnologia MagSafe integrată, oferindu-vă posibilitatea de a atașa accesorii compatibile cu MagSafe cu o ușurință și precizie uluitoare. Încărcarea wireless devine mai simplă ca niciodată, iar dispozitivul se fixează magnetic în poziție, garantând o conexiune stabilă și eficientă.

Experimentați o explozie de culori și texturi cu gama variată de nuanțe și modele disponibile în colecția Aurora. De la culori vibrante și luminoase la modele subtile și elegante, veți găsi cu siguranță husa perfectă care se potrivește personalității dumneavoastră și stilului de viață.

 

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×