Livrare 15 lei în România

Husa Carbon Autofocus Huawei Y7P

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Husa Carbon Autofocus Huawei Y7P

Husa Carbon Autofocus este un accesoriu de protecție avansat și elegant, conceput pentru a oferi un nivel de siguranță deosebit pentru dispozitivele tale electronice. Inspirată de tehnologia de ultimă generație și inovație, această husă reprezintă o combinație perfectă între durabilitate, design modern și funcționalitate.

Fabricată dintr-un material de tip TPU de înaltă calitate, husa oferă un aspect futurist și un finisaj elegant, conferind în același timp rezistență sporită la impact și uzură. Designul său subțire și ușor aderă perfect la dispozitivul tău, păstrând în același timp aspectul inițial al acestuia.

Cu tehnologia de focalizare automată (autofocus), husa se adaptează perfect contururilor dispozitivului, asigurând o potrivire precisă și protecție maximă împotriva zgârieturilor, prafului și șocurilor accidentale. Accesibilitatea la porturile și butoanele esențiale rămâne integrală, fără a compromite funcționalitatea dispozitivului.

Husa Carbon Autofocus nu numai că protejează dispozitivul tău, dar adaugă și o notă distinctă de eleganță și rafinament. Este alegerea ideală pentru cei care caută un produs de încredere, ce combină perfect utilitatea și stilul, oferind în același timp o protecție de înaltă calitate pentru dispozitivele lor prețioase.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×