Livrare 15 lei în România

Husa Gear4 COLORSHIFT iPhone 15, Silicon

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Husa Gear4 COLORSHIFT iPhone 15, Silicon

Husa Gear4 COLORSHIFT reprezintă o alegere de înaltă calitate pentru cei care doresc să își protejeze iPhone-ul și să îi aducă un plus de eleganță. Această husă este fabricată dintr-un silicon extrem de calitativ, PVC și acril, oferind o protecție robustă împotriva zgârieturilor, șocurilor și a altor daune potențiale.

Un aspect distinctiv al acestei huse este abilitatea de a se sincroniza cu tehnologia MagSafe, făcând-o compatibilă cu încărcarea wireless și alte accesorii MagSafe. Acest aspect îmbunătățește experiența utilizatorului, permițându-le să beneficieze de caracteristicile moderne ale dispozitivului fără a sacrifica protecția.

Un alt punct de atracție major este efectul COLORSHIFT, unde culorile se îmbină într-un mod delicat și atrăgător. Această caracteristică nu numai că adaugă un plus de stil, dar și păstrează originalitatea design-ului telefonului tău. Culorile în schimbare pot crea un aspect dinamic și atrăgător, oferind un plus de personalitate dispozitivului tău.

Husa Gear4 COLORSHIFT nu doar impresionează din punct de vedere estetic, ci și oferă o protecție excelentă pentru telefonul tău. Materialul de înaltă calitate și designul bine adaptat asigură că dispozitivul tău este în condiții sigure, protejat în mod eficient împotriva impacturilor și zgârieturilor. În ansamblu, această husă este nu doar o opțiune funcțională, ci și o alegere elegantă pentru cei care doresc să-și personalizeze telefonul într-un mod unic și rafinat.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×