Livrare 15 lei în România

Husa Gear4 GLITTER iPhone 13, Silicon

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Husa Gear4 GLITTER iPhone 13, Silicon

Husa Gear4 GLITTER este o accesorizare de protecție elegantă și atrăgătoare pentru telefonul tău. Realizată dintr-o combinație de materiale de înaltă calitate, inclusiv silicon, acril, și PVC, această husă oferă o protecție robustă împotriva zgârieturilor, șocurilor și a altor daune la care telefonul tău ar putea fi expus în timpul utilizării zilnice.

Unul dintre punctele de atracție ale acestei huse este prezența sclipiciului sau a efectului de glitter, care adaugă un element de strălucire și stil design-ului. Sclipiciul nu doar oferă un aspect atractiv, ci contribuie și la menținerea eleganței originale a telefonului, permițându-ți să te bucuri de designul inițial al dispozitivului fără a compromite protecția.

Husa este proiectată pentru a se potrivi perfect cu contururile și butoanele dispozitivului, oferind acces ușor la porturile și funcțiile esențiale ale telefonului. Materialul din silicon asigură o aderență excelentă, prevenind alunecarea accidentală a telefonului din mână. De asemenea, aceasta poate fi îndepărtată și curățată ușor pentru a menține un aspect impecabil în timp.

Cu Husa Gear4 GLITTER, nu doar că îți protejezi dispozitivul de deteriorări, ci îl și personalizezi cu un element strălucitor și atractiv, potrivit pentru cei care doresc să aducă un plus de stil și eleganță telefonului lor.

 

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×