Livrare 15 lei în România

Husa iPefet COLORShift iPhone 13 Pro Max, Silicon

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Husa iPefet COLORShift iPhone 13 Pro Max, Silicon

ATENTIE! HUSA SE TRIMITE ÎN FUNCȚIE DE MODELUL ALES! POZELE AU CARACTER INFORMATIV

Husa iPefet COLOR  este un accesoriu de protecție sofisticat și durabil, creat dintr-un silicon tip PVC de înaltă calitate. Cu un design ce se potrivește perfect contururilor dispozitivului, această husă oferă o protecție eficientă împotriva șocurilor, zgârieturilor și altor deteriorări. Materialul siliconic conferă o aderență excelentă, prevenind alunecarea accidentală a telefonului din mână.

Un aspect remarcabil al acestei huse este durabilitatea sa superioară, menționată de producător. Acest silicon rezistent asigură o protecție de lungă durată fără să își piardă calitățile inițiale. De asemenea, un avantaj notabil este rezistența la îngălbenire, ceea ce păstrează aspectul curat și proaspăt al husei chiar și în condiții de utilizare intensă și expunere la soare.

Designul inovator al husei iPefet COLOR  adaugă un plus de eleganță și stil dispozitivului tău. Efectul de curcubeu aduce un aspect vibrant și modern, transformând husa într-un accesoriu atrăgător. Este o alegere potrivită pentru cei care doresc să-și personalizeze telefonul într-un mod unic și atrăgător.

Ambalajul original iPefet completează experiența de achiziție, evidențiind atenția la detalii a producătorului. Cu un design sofisticat și practic, ambalajul asigură că husa ajunge la tine într-o stare impecabilă și gata de utilizare.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×