Livrare 15 lei în România

Husa iPefet Magsafe COLORShift iPhone 11 Pro

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Husa iPefet Magsafe COLORShift iPhone 11 Pro

ATENTIE! HUSA SE TRIMITE ÎN FUNCȚIE DE MODELUL ALES! POZELE AU CARACTER INFORMATIV

Husa iPefet Magsafe Color reprezintă o alegere excepțională pentru protejarea și accentuarea eleganței dispozitivului tău. Fabricată dintr-un material de înaltă calitate, această husă oferă o protecție fiabilă împotriva zgârieturilor, șocurilor și a altor daune accidentale.

Unul dintre aspectele distinctive ale acestei huse este compatibilitatea cu accesorii Magsafe, ceea ce înseamnă că poți beneficia de o gamă extinsă de opțiuni pentru a îți îmbunătăți experiența utilizatorului. Magnetul integrat Magsafe permite atașarea rapidă și sigură a accesoriilor compatibile, oferindu-ți mai multe funcționalități și posibilități de personalizare.

Aspectul unic al husei iPefet Magsafe Color este cu adevărat remarcabil. Designul său colorat în nuanțe de curcubeu adaugă un element de stil și originalitate dispozitivului tău, fără să compromită sub nicio formă funcționalitatea sau protecția. Astfel, poți să-ți exprimi personalitatea și să atragi priviri admirative, menținând totodată o imagine elegantă.

Un alt avantaj notabil al acestei huse este rezistența sa la îngălbenire. Materialul de înaltă calitate și tehnologia avansată de producție asigură că husa își păstrează culoarea și aspectul inițial în timp, fără a suferi modificări neplăcute.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×