Livrare 15 lei în România

Husa Leather Magsafe iPhone 14 Pro

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Husa Leather Magsafe iPhone 14 Pro

ATENTIE!

POZA ARE CARACTER INFORMATIV. SE VA EXPEDIA MODELUL DIN TITLUL PRODUS. CAMERELE SE VOR POTRIVI LA MODELUL ALES.

Husa Leather MagSafe reprezintă un accesoriu sofisticat și funcțional, conceput special pentru a îmbina tehnologia MagSafe cu eleganța și durabilitatea pielii ecologice de cea mai înaltă calitate. Această husă a fost creată pentru a asigura o încărcare eficientă și sigură MagSafe pentru dispozitivele compatibile.

Cu un design meticulos și o execuție atentă, husa este realizată dintr-o piele ecologică de excepție, conferindu-i un aspect rafinat și o textură plăcută la atingere. Finisajul de înaltă calitate reflectă atenția acordată detaliilor și evidențiază calitatea superioară a materialelor folosite.

Husa Leather MagSafe se integrează armonios într-un stil de viață modern, oferind un aspect elegant și minimalist. Designul său simplu și curat pune în evidență linii precise și finisaje deosebite, contribuind la un aspect deosebit de atrăgător.

Disponibilă într-o varietate de culori rafinate, husa Leather MagSafe îți permite să alegi nuanța care se potrivește cel mai bine personalității tale și preferințelor tale de stil. Indiferent de opțiunea aleasă, această husă reprezintă un simbol al luxului și al rafinamentului.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×