Livrare 15 lei în România

Husa NILLKIN CamShield Samsung Galaxy Z Fold 5

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Husa NILLKIN CamShield Samsung Galaxy Z Fold 5

Husa NILLKIN CamShield Silky Silicone reprezintă o combinație perfectă între funcționalitate și eleganță, oferind protecție de încredere pentru dispozitivul tău într-un mod plăcut și rafinat. Fabricată din silicon de cea mai înaltă calitate, această husă este plăcută la atingere și oferă o senzație delicată și catifelată în mână.

Cu un design subțire și ușor, husa NILLKIN CamShield Silky Silicone se integrează perfect în estetica dispozitivului tău, menținând în același timp un profil compact și elegant. Materialul siliconic de înaltă calitate oferă protecție împotriva zgârieturilor, șocurilor și altor daune accidentale, fără a compromite accesibilitatea la porturile și butoanele dispozitivului.

Ceea ce face această husă cu adevărat specială este inovația sa inteligentă – protecția încorporată pentru camera dispozitivului. Prin intermediul unui mecanism ingenios, husa dispune de o acoperire retractabilă pentru camera, care se poate deschide și închide cu ușurință. Această caracteristică asigură protecție suplimentară pentru camera dispozitivului tău împotriva zgârieturilor, prafului și altor elemente care ar putea afecta calitatea fotografiilor și a videoclipurilor tale.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×