Livrare 15 lei în România

Husa NILLKIN Nature Pro Samsung Galaxy S24 Plus

Stock epuizat
🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Husa NILLKIN Nature Pro Samsung Galaxy S24 Plus

ATENTIE!

POZA ARE CARACTER INFORMATIV. SE VA EXPEDIA MODELUL DIN TITLUL PRODUS. CAMERELE SE VOR POTRIVI LA MODELUL ALES.

Husa NILLKIN Nature Pro este un accesoriu de protecție de înaltă calitate, proiectat pentru a oferi o protecție superioară pentru telefonul tău. Fabricată din TPU rezistent, această husă combină durabilitatea cu eleganța, menținând în același timp aspectul original al dispozitivului tău.

Cu o transparență extraordinară, husa permite afișarea frumuseții telefonului tău, fără să compromită designul său inițial. Este ca și cum telefonul ar fi îmbrăcat într-o a doua piele, oferindu-i protecție fără a-l îngrădi.

Cu caracteristici de protecție avansate, husa NILLKIN Nature Pro este echipată cu patru airbaguri în cele patru colțuri ale sale, special concepute pentru a absorbi șocurile și impacturile în caz de cădere sau lovire puternică. Aceste airbaguri asigură o protecție suplimentară pentru telefonul tău, reducând riscul de deteriorare în situații neprevăzute.

Indiferent de mediul în care te afli sau de activitățile pe care le desfășori, husa NILLKIN Nature Pro îți oferă încredere în protejarea dispozitivului tău de preț. Fiind un produs original NILLKIN, poți avea încredere în calitatea și performanța sa, fiind un partener de încredere pentru telefonul tău în timpul utilizării zilnice.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×