Livrare 15 lei în România

Husa NILLKIN Super Froasted Samsung Galaxy Z Fold 4

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Husa NILLKIN Super Froasted Samsung Galaxy Z Fold 4

Husa NILLKIN Super Froasted este o alegere perfectă pentru cei care caută o protecție robustă și multifuncțională pentru dispozitivul lor. Cu un design original și detalii atent lucrate, această husă aduce o combinație perfectă de stil și funcționalitate.

Fabricată dintr-un material durabil și texturat, husa oferă o aderență excelentă și previne alunecarea din mână, astfel încât să te poți bucura de utilizarea telefonului în mod confortabil și sigur. De asemenea, este concepută să ofere o protecție de încredere împotriva șocurilor și a zgârieturilor, protejând în mod eficient dispozitivul împotriva deteriorărilor accidentale.

Unul dintre aspectele speciale ale acestei huse este versatilitatea sa. În plus față de rolul său de protecție, poate fi utilizată și ca un stand convenabil pentru a viziona videoclipuri sau pentru a naviga pe internet. Această funcționalitate îți oferă libertatea de a utiliza dispozitivul în diverse moduri, fără a fi nevoie să îl ții în mână.

De asemenea, husa este dotată cu un buzunar detasabil special conceput pentru a găzdui S Pen-ul dispozitivului, oferindu-ți acces rapid și ușor la acest instrument util. Astfel, nu trebuie să îți faci griji că vei pierde sau că vei uita S Pen-ul acasă.

Fiecare detaliu al acestei huse evidențiază atenția la detalii și calitatea superioară asociată brandului NILLKIN. De la materialele de înaltă calitate până la finisajele impecabile, această husă adaugă un plus de eleganță și funcționalitate dispozitivului tău, făcându-l să iasă în evidență în orice împrejurare.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×