Livrare 15 lei în România

Husa Silicon Transparent 2MM iPhone 13

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Husa Silicon Transparent 2MM iPhone 13

Husa Silicon Transparent 2MM reprezintă alegerea perfectă pentru cei care caută protecție de înaltă calitate pentru dispozitivul lor. Cu o grosime de 2mm, această husă este mai robustă și mai sigură decât husele din silicon tradiționale. Caracteristica principală a acestei huse este grosimea sa impresionantă, oferind o barieră suplimentară împotriva șocurilor și loviturilor.

Transparența puternică a acestei huse permite utilizatorilor să-și afișeze cu mândrie design-ul original al dispozitivului, oferind în același timp o protecție de încredere. Având în vedere că grosimea de 2mm contribuie la robustețea generală, husa asigură o mai mare siguranță împotriva zgârieturilor, lovirilor și uzurii zilnice.

Ambalajul specific al acestei huse evidențiază atenția la detalii și calitatea superioară a produsului. Fiecare husă este livrată într-un ambalaj proiectat special pentru a păstra integritatea și calitatea materialului. Astfel, clienții beneficiază nu doar de un produs de înaltă calitate, ci și de o experiență de achiziție plăcută.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×