Livrare 15 lei în România

Husa Silicon Transparent 2MM Xiaomi Redmi Note 9 Pro

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Husa Silicon Transparent 2MM Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Husa Silicon Transparent 2MM reprezintă alegerea perfectă pentru cei care caută protecție de înaltă calitate pentru dispozitivul lor. Cu o grosime de 2mm, această husă este mai robustă și mai sigură decât husele din silicon tradiționale. Caracteristica principală a acestei huse este grosimea sa impresionantă, oferind o barieră suplimentară împotriva șocurilor și loviturilor.

Transparența puternică a acestei huse permite utilizatorilor să-și afișeze cu mândrie design-ul original al dispozitivului, oferind în același timp o protecție de încredere. Având în vedere că grosimea de 2mm contribuie la robustețea generală, husa asigură o mai mare siguranță împotriva zgârieturilor, lovirilor și uzurii zilnice.

Ambalajul specific al acestei huse evidențiază atenția la detalii și calitatea superioară a produsului. Fiecare husă este livrată într-un ambalaj proiectat special pentru a păstra integritatea și calitatea materialului. Astfel, clienții beneficiază nu doar de un produs de înaltă calitate, ci și de o experiență de achiziție plăcută.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×