Livrare 15 lei în România

Instalatie Craciun SMART RGB, Control Aplicatie Telefon, Joc de Lumini, Diverse Marimi

4.60 (8 Reviews)
🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Instalatie Craciun SMART RGB, Control Aplicatie Telefon, Joc de Lumini, Diverse Marimi

Instalația de Crăciun SMART RGB este un produs inovator și modern care aduce magia sărbătorilor direct în palma ta. Cu ajutorul acestei instalații, poți transforma instantaneu orice loc într-un colț festiv și luminos. Iată o descriere detaliată a acestui produs minunat:

  1. Control inteligent din aplicație: Instalația de Crăciun SMART RGB este echipată cu tehnologie de control prin intermediul unei aplicații mobile. Cu doar câteva atingeri pe ecranul telefonului tău, poți ajusta toate aspectele luminilor de Crăciun. Aceasta înseamnă că poți seta luminozitatea, culoarea și modul de joc al luminilor, fără a fi nevoie să te ridici din locul tău confortabil.
  2. Jocuri de lumini diverse: Cu acest produs, vei putea alege dintr-o gamă variată de jocuri de lumini, cum ar fi intermitența, pulsul sau efectele de lumini în mișcare. Astfel, poți crea atmosfera potrivită pentru fiecare moment al sărbătorilor de iarnă.
  3. Culoare personalizată: Instalația SMART RGB îți permite să-ți personalizezi experiența de Crăciun, alegând dintr-o paletă bogată de culori. Poți să te asortezi cu tema decorului tău sau să creezi combinații de culori unice pentru a adăuga un strop de originalitate.
  4. Diverse dimensiuni: Produsul este disponibil în diverse mărimi, astfel încât poți alege instalația potrivită pentru spațiul tău, fie că este vorba despre un apartament mic sau o curte mare. Indiferent de dimensiunea aleasă, vei aduce o notă festivă cu stil în locuința ta.
  5. Practic și distractiv: Cu Instalația de Crăciun SMART RGB, nu doar vei crea o atmosferă festivă de neuitat, ci vei și economisi timp și energie, eliminând necesitatea de a ajusta manual luminile. Este o modalitate practică de a-ți decora casa, fără stresul de a te lupta cu cabluri și prize.

Specificatii:

Culori: Multicolor, Alb,Albastru, Rosu etc. din control Aplicatie

Variante: 8m, 10m, 20m

Tip: Liniară

Recenziile sunt verificate pentru autenticitate
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×