Livrare 15 lei în România

Kit Complet PaintRocer Pro, Trafalet Cu Rezervor si Brat Extensibil, Trafalet Colturi

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Kit Complet PaintRocer Pro, Trafalet Cu Rezervor si Brat Extensibil, Trafalet Colturi

Se poate zugravi pana la 25 de metri patrati cu fiecare rezerva. A fost conceput pentru a nu pierde vopsea, un alt avantaj principal al sau.

Acest set util de zugravit include:

1 trafalet reincarcabil Roller Paint  (Dimensiune rola: aprox 16 cm lungimex9 cm diametru).

1 rezervor pentru umplere (aprox. 17 x 15 x 7 cm)

1 trafalete de colt (Dimensiuni rola: aprox 7 cm lungime x 9 cm diametru).

Cu acest trafalet, nu veti avea probleme cu picurarea sau varsarea vopselei si nu va mai trebui sa reumpleti trafaletele tot timpul.

  1. Trafalet Cu Rezervor: Trafaletul cu rezervor este conceput pentru a permite o umplere ușoară cu vopsea, eliminând astfel necesitatea continuă de a scufunda trafaletul în vopsea. Rezervorul generos vă permite să vopsiți o suprafață mare fără a fi nevoie să reumpleți frecvent.
  2. Recipient pentru Vopsea: Acest recipient pentru vopsea este parte integrantă a trafaletului și asigură o distribuție uniformă a vopselei pe suprafața de vopsit. Astfel, obțineți un finisaj uniform și fără dungi.
  3. Brat Extensibil: Bratul extensibil vă permite să atingeți zone dificile, înalte sau greu accesibile fără a folosi o scară. Cu ajutorul acestui brat, puteți prelungi trafaletul pentru a vopsi tavanuri sau pereți înalte cu ușurință și precizie.
  4. Trafalet pentru Colturi: Trafaletul pentru colțuri inclus în kit vă ajută să vopsiți cu precizie și să obțineți un finisaj perfect în colțurile și marginile camerei.

Cu Kitul Complet PaintRacer Pro, veți putea să vopsiți mai eficient și să obțineți rezultate de înaltă calitate în proiectele dvs. de vopsire. Acest set este ideal pentru atât pentru utilizatorii amatori, cât și pentru cei profesioniști și vă va economisi timp și efort în timpul lucrărilor de vopsire.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×