Livrare 15 lei în România

Lampa de Lucru Solara si USB cu Cob LED 3W si Tub Luminos

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Lampa de Lucru Solara si USB cu Cob LED 3W si Tub Luminos

Aceasta lanterna este necesara in trusa dvs de scule. O puteti numi o lumina de lucru, dar nu este doar o lumina de lucru. Puteti sa o folositi pentru camping, reparatii auto, calatorii, uz casnic, intreruperi de alimentare si situatii de urgenta.

Lampa de lucru este ideala pentru orice activitate, care necesita sau nu maini libere.

Dotata cu un COB LED de 3W cu diametrul de 2cm, un  tub luminos rotund tip neon, ofera o iluminare puternica, pe suprafata mare.

Dimensiuni: ~ 17.5×13.5×4.5cm corp lampa; ~2cm COB LED; 9.5cm diametru tub luminos circular; 3.5×1.5cm panou semnalizare.

Dispune de incarcare Solara prin intermediul panoului solar de pe spate ( 4×3.5cm ) si de cablu de incarcare Usb, inclus in colet.

Incorporeaza un slot USB power bank, pentru alimentarea diverselor dispozitive mobile.

Lampa LED de Lucru este dotata cu 4 faze luminoase, activate prin apasari succesive alea butonului de On/Off, Lampa LED de Lucru este dotata cu 2 faze luminoase, activate prin apasari succesive alea butonului de On/Off, pozitionat in partea dreapta a lampii.

La prima apasare a butonului se va activa prima faza de iluminare, in care se aprinde faza luminoasa a tubului circular tip neon, apoi la a 2-a apasare a butonului lampa se stinge, urmand ca la  o a 3-a apasare sa fie activata faza luminoasa a COB Led-ului central. De asemenea, a 4-a apasare, opreste lanterna.

Utilizare Lanterne LED Profesionale:

Lanternele cu LEDuri sunt economice si confera Putere de Iluminare si Focalizare. Comoditate in utilizare si transport, lasand mainile libere, cu ajutorul multiplelor accesorii de pozitionare. Lanternele cu LED isi gasesc utilitatea intr-o multitudine de activitati: la pescuit, in curte si gradina, in masina, in actiuni de cautare si salvare, paza si securitate, paza perimetru, la reparatii in atelier, service auto ori garaj, in camping ori plimbari si catarat pe munte.

 

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×