Livrare 15 lei în România

Minge Zburatoare Tip Drona FlyBall®, Rezistenta, Calitativa

5.00 (4 Reviews)
🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Minge Zburatoare Tip Drona FlyBall®, Rezistenta, Calitativa

 

Mingea zburatoare utilizeaza 4 motoare puternice si tehnologia avansata a senzorilor cu infrarosu pentru a fi controlat. Giroscopul incorporat mentine mingea in echilibru. Trebuie sa aruncati usor mingea in sus iar el incepe imediat sa zboare.

Foarte usor de controlat. Cea mai uimitoare caracteristica a jucariei este ca poate zbura in directia opusa atunci cand apropiati mainile de minge. Puteti folosi mainile pentru a controla Mingea in aer. Copilul se poate juca singur sau cu alte persoane, fiind foarte distractiv.

Planare si rotire 360. Mingea zburatoare are patru motoare puternice cu elice care il fac capabil de a face rotiri de 360. Atunci cand zboara la o altitudine constanta, va plana lin. Pentru a opri Mingea zburatoare, prindeti-l si intoarceti-l invers.

Jucarie rezistenta. Mingea zburatoare este fabricat din plastic ABS de inalta calitate, non-toxic, flexibil, foarte rezistent la coliziuni puternice, inclusiv atunci cand va cadea. Copiii se pot juca atat in casa cat si afara, daca nu este vant sau lumina prea mare (soare puternic).

Mingea vine echipat cu 5 senzori de inductie, unul se afla in partea inferioara si 4 pe partea laterala a mingii zburatoare. Astfel, se deplaseaza inteligent atunci cand detecteaza un obiect in calea sa, indepartandu-se de el.

Cum se joaca?

Exista un mic buton ON/OFF in partea inferioara a mingii .

Apasati butonul timp de doua secunde, mingea porneste iar lumina led va clipi intermitent.

Asteptati pana ledul va fi verde. Dupa ce l-ati pornit, puteti apasa scurt butonul ON/OFF pentru a comuta intre viteza medie (mod implicit) si viteza mare.

La viteza medie, ledul va lumina verde iar la viteza mare va lumina albastru. Tineti mingea orizontal si aruncati-l usor in sus pentru a decola.

Cele 4 motoare vor porni automat. Controlati altitudinea si directia cu ajutorul mainilor. Aeronava pare sa se deplaseze in sus dupa decolare.

Cand ajunge la inaltimea corpului, dupa 1-2 secunde apropiati mana pentru a induce mingea in directia dorita. Pentru a ridica aeronava, puneti mana sub mingea si acesta va lua altitudine.

Mingea aterizeaza singur odata ce bateria se descarca.

Are functie pentru calibrare. In momentul in care mingea nu mai zboara corect, se intoarce mingea , se apasa rapid de trei ori butonul ON/OFF si mingea  intra in modul de calibrare.

Ledul clipeste intermitent rosu, verde, albastru. Puneti mingea cu fata in sus pe o suprafata plana, orizontala (de preferat o masa) si asteptati pana ce ledul devine verde, ceea ce inseamna ca mingea a fost recalibrata.

 

 

CARACTERISTICI

  • Cu trei lumini colorate, jucaria va arata ca o stea cazatoare;
  • Este usor sa utilizati jucaria: Porniti comutatorul de alimentare si tineti jucaria sus. Apoi, doar agitati-o si aruncati-o;
  • Porniti-va jucaria si apoi folositi Boomerang-ul. Aruncati jucaria care se invarte in aer si urmariti-o cum se invarte inapoi spre dumneavoastra. Prinde-o intr-o mana si fiti gata sa incepi urmatorul truc;
  • Mingea de jucarie se poate roti ultrarapid in timp ce pluteste. Puneti mana sub minge si urmati mingea cat de mult puteti, pentru a simti ca redefiniti gravitatia.

 

Pachetul include:

  • 1 × Minge;
  • 1 × USB PowerCord;
  • 1 x Ghid de instructiuni

FlyNofa Pro LEDs

Recenziile sunt verificate pentru autenticitate
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×