Livrare 15 lei în România

Mini Masina de Cusut StichPro™, Portabila, Baterii, Manuala

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Mini Masina de Cusut StichPro™, Portabila, Baterii, Manuala

Produsul va fi perfect pentru a coase găuri, pentru a pune țesături, pentru a coase ornamente sau pentru modificări minore de croitorie. În plus, dispozitivul este realizat foarte solid, datorită căruia poate gestiona țesături și mai groase, de ex. blugi sau catifea.

Mini mașina de cusut portabilă cu baterii este un dispozitiv mic și ușor de folosit, perfect pentru repararea rapidă a hainelor sau pentru proiecte mici de cusut acasă sau în mișcare. Cu dimensiuni compacte și alimentare cu baterii, această mașină de cusut este portabilă și nu necesită o priză. Cu ajutorul său, puteți să înșirați și să cuseti materialul cu ușurință, astfel încât să vă puteți bucura de hainele preferate mult mai mult timp. Este un instrument practic și convenabil pentru oricine dorește să facă mici reparatii sau lucrări de cusut în mod eficient și fără efort.

Aparatul este de dimensiuni mici, ceea ce o face foarte confortabil de utilizat. Pur și simplu așezați bobina de fir pe ax, treceți firul de jos prin orificiul de pe braț și apoi ghidați-l prin cercul din partea de sus. La sfârșit, agățați firul de cârligul care iese sub brațul mașinii și treceți-l prin orificiul acului.

Specificatie:

culoare: alb;

alimentarea cu energie: 4x adaptor de alimentare AA sau DC 6V 600mA (nu este inclus);

dimensiuni (L / H / W): 21 x 7,5 x 3,3 cm;

greutate: 300 g.

xr:d:DAFvz4FLdG0:9,j:422616878781522565,t:23092907

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×