Livrare 15 lei în România

Mop SmartCleaner™️, Folosire Uscat sau Umed, 2 Lavete Microfibra, Patrat

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Mop SmartCleaner™️, Folosire Uscat sau Umed, 2 Lavete Microfibra, Patrat

Mopul Robot Inteligent cu funcții versatile pentru utilizare atât pe suprafețe uscate, cât și umede este soluția perfectă pentru a face curățenia mai ușoară și mai eficientă în locuința dumneavoastră. Cu două lavete din microfibra incluse și o formă patrată ingenioasă, acest dispozitiv oferă o serie de caracteristici care îl fac indispensabil în orice gospodărie modernă:

  1. Curățare Inteligentă: Acest mop robotizat este echipat cu tehnologie inteligentă de navigație, astfel încât să poată detecta obstacolele și să se deplaseze în mod eficient pe podelele dvs. fără a le deteriora.
  2. Versatilitate: Puteți utiliza acest mop atât pe suprafețe uscate, cât și pe cele umede, ceea ce înseamnă că este potrivit pentru curățarea tuturor tipurilor de podele, de la parchet și gresie la mochetă și podele din piatră.
  3. Două Lavete din Microfibra: Pachetul include două lavete din microfibra de înaltă calitate, care pot fi ușor atașate de mopul robot. Aceste lavete absorb eficient murdăria și lichidele, asigurând o curățenie impecabilă.
  4. Formă Patrată: Designul patrat al mopului robot asigură o acoperire uniformă a podelelor și permite accesul ușor în colțuri și sub mobilier.
  5. Programare Flexibilă: Puteți programa mopul robot să curețe la orele dorite, astfel încât să se potrivească programului dumneavoastră zilnic. Acest lucru vă permite să vă bucurați de un mediu curat fără a fi nevoie să vă implicați manual în procesul de curățare.
  6. Funcționare Silețioasă: Cu un motor silențios, acest mop robot poate funcționa fără a crea disconfort auditiv, ceea ce înseamnă că puteți beneficia de curățenie chiar și în timpul serilor sau al nopților.
  7. Reîncărcare Automată: După finalizarea curățării sau când bateria se apropie de epuizare, mopul robot se întoarce automat la stația de încărcare, pregătit pentru următoarea sesiune de curățenie.
  8. Economisirea Timpului și Efortului: Cu acest mop robot inteligent, veți economisi timp și efort, putând să vă concentrați pe alte activități importante în timp ce locuința dumneavoastră rămâne curată și proaspătă.

Specificatii:

-Voltaj: 3.7V

-Putere: 5.5W

-Sursa alimentare: USB

-Material: ABS

-Zgomot redus: 60dB

-Durata de functionare: 90min

-Suprafata de curatare : 120m²

-Mod de curatere: Automat

-Stergere: Microfibra ( + functie de umidificator cu parfum in toata casa)

-Baterie Tip: Li-ion

-Capacitate: 1500mAh

Continut pachet

1 x Mop inteligent

2 x Lavete Microfibra

1 x Recipient

1 x Cablu USB

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×