Livrare 15 lei în România

Perie Pumpkin cu AutoCuratare pentru Animale, Masaj si Indepartare Par, Eficient

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Perie Pumpkin cu AutoCuratare pentru Animale, Masaj si Indepartare Par, Eficient

  • Specificatii:-Mâner ergonomic, ce nu alunecă

    -Perii curbate cu capete rotunjite

    -Buton pentru curățat peria

    -Potrivit pentru câini și pisici

Peria de îndepărtare a părului pentru animale cu autocuratare este un produs inovator, special conceput pentru a peria și a curăța blana animalelor de companie, fără a le răni sau a le provoca disconfort.

Această perie este perfectă pentru toți cei care iubesc animalele și vor să le ofere o îngrijire de calitate, acasă. Vârfurile periei sunt lungi și ușor curbate, oferind o periere precisă și delicată, care ajută la îndepărtarea nodurilor și a părului mort. În același timp, perierea stimulează pielea animalului și îmbunătățește circulația sângelui, oferindu-i o senzație plăcută și relaxantă.

Peria este prevăzută cu un sistem de autocurățare extrem de eficient, care permite îndepărtarea rapidă și ușoară a părului adunat în perie. Astfel, locuința și hainele vor fi curate și fără fire de păr, iar curățarea periei nu va mai fi o corvoadă.

Peria de îndepărtare a părului pentru animale cu autocuratare este un produs util și practic, care oferă o îngrijire delicată și eficientă pentru animalele de companie, în timp ce simplifică și procesul de curățare.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×