Livrare 15 lei în România

Set 4 Picioruse Reglabile/Ajustabile Masina de Spalat, AntiZgomot, AntiMiscare

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Set 4 Picioruse Reglabile/Ajustabile Masina de Spalat, AntiZgomot, AntiMiscare

Setul de 4 picioare ajustabile pentru mașina de spălat și alte obiecte este soluția perfectă pentru a vă îmbunătăți experiența de utilizare a acestor aparate și a altor obiecte din gospodărie. Cu aceste picioare, veți experimenta o serie de avantaje semnificative:

  1. Stabilitate și siguranță: Picioarele antiderapante asigură o aderență fermă la podea, eliminând riscul de alunecare sau dezechilibrare. Aceasta contribuie la protejarea mașinii de spălat și a altor obiecte împotriva daunelor și a accidentelor.
  2. Ajustabilitate în înălțime: Cu posibilitatea de a ajusta înălțimea picioarelor, veți putea niveliza perfect mașina de spălat sau orice alt obiect. Aceasta este o caracteristică esențială pentru a asigura o funcționare optimă și pentru a preveni vibrațiile sau zgomotele neplăcute.
  3. Versatilitate: Acest set de picioare poate fi folosit nu numai pentru mașina de spălat, ci și pentru o gamă largă de alte aparate și obiecte din gospodărie, cum ar fi uscătoarele de rufe, dulapurile, mesele de lucru, sau orice altceva care necesită o bază stabilă.
  4. Instalare simplă: Montarea acestor picioare este ușoară și rapidă, fără a necesita cunoștințe tehnice avansate sau instrumente speciale. Cu instrucțiunile incluse, veți putea să le instalați cu ușurință.
  5. Durabilitate și rezistență: Aceste picioare sunt fabricate din materiale de calitate, ceea ce le conferă rezistență la uzură și durabilitate pe termen lung. Acestea vor rămâne în stare excelentă de funcționare pe o perioadă îndelungată.

Specificatii:

Greutate: 85 g

Dimensiune completa: ~8.7 cm x 3.5 cm.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×