Livrare 15 lei în România

Set 4 Suporturi Antiderapante și Antizgomot Pentru Mașina De Spălat

5.00 (5 Reviews)
🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Set 4 Suporturi Antiderapante și Antizgomot Pentru Mașina De Spălat

Aceste picioruse de absorbtie a socurilor pentru masina de spalat rufe sunt un must-have pentru orice gospodarie!

Cu materiale de inalta calitate si un design dublu, acestea ofera o protectie excelenta pentru podea si aparatele de uz casnic.

Stratul superior din PP durabil asigura o durabilitate de lunga durata, in timp ce stratul inferior din cauciuc moale protejeaza podeaua de zgarieturi si scuturari.

In plus, piciorusele pot absorbi vibratiile si zgomotul neobisnuit al masinii de spalat sau a uscatorului de rufe, astfel incat sa nu deranjeze vecinii. Acestea sunt usor de instalat si pot fi folosite pentru orice tip de podea, inclusiv lemn, gresie sau covor.

Acesti suporti antiderapanti pentru picioarele masinii de spalat sunt un ajutor excelent pentru a preveni deteriorarea podelei si a mobilierului. Cu puterea lor de prindere, ei elimina miscarea si vibratiile, reducand zgomotul si prevenind zgarieturile pe podea. Acestea sunt perfecte pentru a proteja orice fel de pardoseala.

Cu aceste picioruse tip suport de absorbtie a socurilor, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la zgomotul si deteriorarea podelei atunci cand folositi aparatele de uz casnic. Sunt un produs versatil si usor de instalat, oferind protectie si confort la fiecare utilizare!

 

Recenziile sunt verificate pentru autenticitate
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×