Livrare 15 lei în România

Set Ochelari Pentru Condus, Ziua/Noaptea, Protectie UV, HD VISION, Unisex, 2 Perechi

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 75 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
plateste in siguranta
Product Details
Product Details

Set Ochelari Pentru Condus, Ziua/Noaptea, Protectie UV, HD VISION, Unisex, 2 Perechi

Ochelarii HD Vision sunt o alegere ideala pentru cei care doresc sa protejeze ochii sensibili impotriva radiatiilor UV daunatoare. Datorita tehnologiei HD Vision, acestia ofera o claritate de neegalat, permițandu-vă să vedeți lumea cu o acuitate vizuala remarcabilă. Indiferent de locul în care vă aflați, lentilele HD Vision oferă o protecție eficientă împotriva razelor UVA și UVB, oferindu-vă o experiență de vizualizare sigură și confortabilă.

Datorita lentilelor sale High Definition, ochelarii HD Vision ofera o protectie maxima pentru ochii dumneavoastra. Cu o definție mare și un câmp vizual largit, acești ochelari oferă protecție pentru vedere laterală, permițandu-vă să vedeți lucrurile din orice unghi. Lentilele colorate ale ochelarilor HD Vision ofera o culoare caldă și relaxantă, fiind perfecte pentru a fi folosite ca ochelari de soare.

Materialul lateral al ochelarilor este conceput într-un mod special, fiind șters pentru a nu deranja lumina care bate din stanga sau din dreapta. Aceasta asigură o vizualizare confortabilă, fără distorsiuni sau reflexii neplăcute, indiferent de condițiile de lumină sau de mediu în care vă aflați.

Ochelarii HD Vision sunt realizați din materiale de înaltă calitate, astfel încât sunt durabili și confortabili pentru utilizare pe termen lung. Designul modern și elegant face ca acești ochelari să fie potriviți pentru orice activitate, de la condusul mașinii la plimbări în aer liber sau pur și simplu pentru utilizare zilnică.

În concluzie, ochelarii HD Vision sunt o alegere excelentă pentru cei care caută o protecție eficientă împotriva razelor UV și o vizualizare clară și confortabilă. Cu acești ochelari, vă veți putea bucura de lumea înconjurătoare în cea mai bună formă posibilă.

 

 

Adauga o recenzie aici

COS CUMPARATURI

×