Livrare 15 lei în România

Tableta Desen Grafic + Stilou, Scris Verde, Scris si Desenat, 8.5 inch, Display LCD, Tableta Interactiva

5.00 (3 Reviews)
🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Tableta Desen Grafic + Stilou, Scris Verde, Scris si Desenat, 8.5 inch, Display LCD, Tableta Interactiva

Tableta grafică pentru scris și desenat cu funcție de ștergere automată 8.5″ 

Tableta grafică pentru scris și desenat cu funcție de ștergere automată  este un instrument inovator care îți permite să-ți exprimi creativitatea într-un mod unic și interactiv. Cu această tabletă grafică, poți scrie, desena și șterge cu ușurință, fără a utiliza hârtie sau creioane tradiționale.

Designul său compact și ușor îți permite să o iei cu tine oriunde, fiind perfectă pentru acasă, la birou sau în călătorii. Tableta are o dimensiune de 8.5 inch, oferind suficient spațiu pentru a-ți manifesta creativitatea în detaliu.

 

Principala caracteristică a acestei tablete grafice este funcția de ștergere automată. Nu va mai fi nevoie să folosești un burete sau un ștergător pentru a șterge desenele sau notițele tale. Pur și simplu apăsând butonul dedicat, ecranul se va șterge în mod automat, oferindu-ți un tablou curat și gata de a fi refolosit.

Tableta grafică ine echipată cu un stilou special, care se simte natural în mână și îți oferă control precis asupra liniei și formelor. Stiloul este sensibil la presiune, permițându-ți să creezi linii subțiri sau groase în funcție de presiunea exercitată. Astfel, poți realiza desene cu detalii fine și expresive.

Tableta are o interfață simplă și intuitivă, astfel încât să o poți utiliza cu ușurință, indiferent de nivelul tău de experiență. Poți salva și transfera desenele și notițele tale pe dispozitivele tale preferate, precum laptopul, telefonul sau tableta, pentru a le păstra sau partaja cu ușurință.

Indiferent dacă ești un artist profesionist, un student sau pur și simplu îți dorești să-ți exprimi creativitatea, produsul îți oferă libertatea de a crea și a te bucura de arta digitală. Explorează lumea desenului și a scrisului fără limite și fă-ți imaginația să prindă viață cu ajutorul acestei tablete grafice uimitoare.

Recenziile sunt verificate pentru autenticitate
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×