Livrare 15 lei în România

Tigaie Dublă cu Suprafață Anti-Aderentă, Grill și Clasică, Home Secret, 36 cm, Calitative

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Tigaie Anti-Aderenta cu 3 compartimente, Maner Lemn, 36 cm, Latime 20cm, Calitativ

Beneficiile Produsului

 • Suprafață antiaderentă grill și clasică ideala pentru specialitati;
 • Distribuire uniformă a căldurii pe intreaga suprafata;
 • Mâner ergonomic cu închidere magnetică pentru sigilare;
 • Preparare sănătoasă și gustoasă pentru intreaga familie;
 • Înveliș antiaderent, mâncarea nu se arde sau lipește;
 • Garnitura de etansare inclusa;
 • Poate fi folosită pe toate tipurile de plită, inclusiv inducție, ceramică, electrică sau gaz in functie de nevoile fiecaruia;

 

Informatii Tehnice

 • Material: aluminiu turnat, 2.0 mm;
 • Înveliș interior: non-stick negru-marmorat;
 • Înveliș exterior: teflon negru-marmorat;
 • Mâner din bachelită cu magnet;
 • Orificiu de evacuare abur și lichid;
 • Garnitură din silicon;
 • Culoare: silver;

 

Tigaia dublă cu suprafață antiaderentă, grill și clasică Herenthal, 34 cm este ajutorul tău în bucătărie.

Această tigaie dublă este o tigaie antiaderentă la care poți folosi ambele părți pentru a prepara cele mai delicioase mâncăruri! Tigaia dublă dispune de două suprafețe: clasică și grill pentru a prepara cât mai multe mâncăruri, de la clătite sau tocănițe, până la friptură suculentă și fragedă ca pe grătar.

Practică și uțor de folosit, tigaia poate fi desprinsă cu multă ușurință, astfel încât cele două suprafețe să poată fi utilizate individual. În plus, poate fi folosită pe toate tipurile de plită, inclusiv inducție, ceramică, electrică sau gaz.

Pur și simplu vei uita de stropirea cu ulei a aragazului sau a blatului de bucătărie. Vei prăji, sota, găti la aburi sau înăbuși cu o sigură tigaie. Tigaia dublă are înveliș antiaderent și poate înlocui cu succes tigaia, grătarul obișnuit, cuptorul, cratița cu capac sau friteuza cu aer cald.

Tigaie 2 in 1. Ai 2 tigăi care se desprind extrem de ușor, pentru a fi folosite individual. Astfel, cu o singură tigaie vei avea atât o tigaie grill perfectă pentru o friptură fragedă la interior și crocantă la exterior, cât și o tigaie clasică în care poți pregăti o porție de clătite delicioase și bine coapte. Friptura va arăta exact ca cea pregătită pe grătarul din curte, întrucât striațiile de pe tigaia grill au înălțimea potrivită pentru a permite grăsimilor să se scurgă în spațiile dintre acestea.

Tigaia este confecționată din aluminiu extrem de durabil și rezistent la coroziune. Cele două suprafețe ale tigăii sunt acoperite într-un strat antiaderent marmorat. Asigură o suprafață ideală pentru un gătit sănătos, fără pic de ulei sau alte grăsimi. Tigaia antiaderentă reușește să mențină savoarea și proprietățile nutritive ale alimentelor gătite.

Forma dreptunghiulară îți va permite să pregătești o cantitate mult mai mare de mâncare, economisind timp prețios datorită sistemului de gătire rapidă. Poți uita de grija preparatelor arse sau lipite. Baza tigăii duble se poate folosi cu încredere pe plita cu inducție sau orie alt tip de plită.
Menține aerul cald în interior prin intermediul garniturii din silicon ce asigură o închidere ermetică a celor două componente, astfel încât preparatele tale să nu se usuce în timpul procesului de gătire. Printr-o singură atingere, cele două mânere termorezistente se vor închide perfect, datorită sistemului cu închidere magnetică. Mânerul ergonomic este bine fixat și stabil.

Este prevăzută cu un orificiu pentru scurgerea surplusului de grăsime. Pentru curățare, ai nevoie doar de un prosop sau un șervețel umed și ești gata pentru următorul preparat. Se poate spăla manual sau la mașina de spălat vase.

 

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×