Livrare 15 lei în România

Dozator Pasta De Dinti cu Suport Periute Sterilizare, Lumina UV

🚚 Transport 15 lei
⏰ Livrare in 1-2 zile
🎁 Transport Gratuit la 100 lei
♻️ Daca nu sunteti acasa, alegeti o alta zi de livrare cand va suna curierul. ♻️

☎️ Telefon Comanda: 0316.312.758 ☎️
Coșul tău
PLATEȘTE ÎN SIGURANȚĂ
Product Details
Product Details

Dozator Pasta De Dinti cu Suport Periute Sterilizare, Lumina UV

Dozatorul de pastă de dinți cu suport pentru periuțe și sterilizare cu lumină UV este un dispozitiv inovator conceput pentru a îmbunătăți igiena orală și a oferi o experiență mai sănătoasă în rutina zilnică de îngrijire dentară. Acest produs este mai mult decât un simplu suport pentru pastă de dinți; el aduce în plus multiple beneficii pentru întreaga familie.

Caracteristici principale:

  1. Dozare eficientă a pastei de dinți: Dozatorul integrat permite utilizatorilor să aplice cantitatea corectă de pastă de dinți pe periuța lor, contribuind astfel la prelungirea duratei de viață a tubului de pastă de dinți și evitând risipa.
  2. Suport pentru periuțe: Produsul dispune de un suport special proiectat pentru periuțe de dinți, care păstrează periuțele curate și uscate între utilizări. Acest suport ajută la prevenirea contaminării cruzi a periuțelor, asigurând astfel igiena optimă.
  3. Sterilizare cu lumină UV: Funcția de sterilizare cu lumină UV este o caracteristică cheie a acestui produs. Ea distruge bacteriile și microbii de pe periuțe, asigurând că fiecare periuță este complet sterilă înainte de utilizare. Acest aspect este esențial pentru prevenirea infecțiilor sau a transmiterii germenilor.
  4. Design elegant și practic: Produsul are un design modern și compact, care se potrivește perfect în orice baie. Este ușor de instalat și de utilizat, având un aspect estetic plăcut.
  5. Economie de spațiu: Acest dozator de pastă de dinți cu suport pentru periuțe se montează pe perete, economisind spațiu pe blatul băii și facilitând organizarea mai eficientă a obiectelor de igienă personală.
  6. Utilizare sigură și simplă: Este ușor de operat, astfel încât toată familia poate beneficia de funcționalitatea sa. Lumina UV se activează automat pentru sterilizare, iar dozarea pastei de dinți se face printr-o simplă apăsare.

În concluzie, dozatorul de pastă de dinți cu suport pentru periuțe și sterilizare cu lumină UV este un produs esențial pentru oricine dorește să își mențină igiena orală la cel mai înalt nivel și să prevină răspândirea bacteriilor. Cu un design atrăgător și funcționalități inovatoare, acest produs va aduce o îmbunătățire semnificativă în rutina ta de îngrijire dentară și te va ajuta să ai grijă de sănătatea dinților și a gingiilor tale în mod eficient și igienic.

Instalare usoara:  Suport periute de dinti cu sterilizator UV poate fi instalat de oricine. Tot ce-ti trebuie este o mana sigura si o banda dublu-adeziva de calitate. Dispozitivul se poate lipi pe faianta sau se poate fixa in perete cu suruburi (neincluse).Va rugam sa curatati suprafata inainte de a lipi.
Agatati periuta de dinti in suport dupa ce este scursa de apa, pentru a nu afecata lampa UV.

Specificatii:
Tip: Sterilizator periuta de dinti
Cantitate: 1 buc
Material: ABS
Culoare alba
Mod: A / B
Curent de lucru: 180 mA
Putere: 2W
Mediu de lucru: 5-50 ° C
Intensitate la ultraviolete: 1000uW / cm²
Rata de dezinfectare: 99%

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Adauga o recenzie aici
💬 Comanda Acum prin WhatsApp

COS CUMPARATURI

×